Ν. Χουντής: Η κυβέρνηση καλύπτει την ανοχή και συνενοχή της

Δηλώσεις του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ
Παρασκευή, 04 Οκτωβρίου 2013 15:49
UPD:15:55
EUROKINISSI/ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Χουντής (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Επίθεση εναντίον της κυβέρνησης για τους χειρισμούς της στο θέμα της Χρυσής Αυγής εξαπέλυσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Χουντής, κατηγορώντας την ότι συνεχίζει να καλύπτει την ανοχή και συνενοχή της στο ζήτημα.

Ο κ. Χουντής, σε συνέντευξή του στο Κανάλι Ένα 90,4, δήλωσε πως η κυβέρνηση συνεχίζει έτσι, παρά τις αποκαλύψεις, την αποδοκιμασία και τη διεθνή πίεση, επειδή κύριος στόχος της είναι να μην εφαρμόσει ο ΣΥΡΙΖΑ το εναλλακτικό πρόγραμμά του, καταγγέλλοντας ότι τα μνημόνια και οι υποχωρήσεις έχουν οδηγήσει εκεί που έχουν οδηγήσει.

Αναφερόμενος στη θεωρία των δύο άκρων, έκανε λόγο για ανιστόρητη αντίληψη, αμφισβητώντας την πολιτική βούληση για την αντιμετώπιση του φαινομένου. Επίσης, ο κ. Χουντής δήλωσε ότι υπάρχει σύγκρουση μέσα στη ΝΔ, καθώς υπάρχουν δυνάμεις οι οποίες δεν συμφωνούν με την κυβερνητική λογική που εκπέμπεται από το Μαξίμου.

 «Ένας σκληρός λοιπόν πυρήνας θεωρεί ότι με αυτή τη θεωρία μπορεί να εξομοιώσει την αριστερά, τα κινήματα τις αντιδράσεις με την εγκληματική ενέργεια της Χ.Α…Δεν έφθανε μόνο η θεωρία των δύο άκρων αλλά είχαμε και δηλώσεις που ερωτοτροπούσαν, πριν από φόνο βεβαίως, με ενδεχόμενες μορφές συνεργασίας με τη Χρυσή Αυγή» είπε χαρακτηριστικά.               

Αναφερόμενος στις βίαιες αντιδράσεις από πλευράς μερίδας πολιτών, διευκρίνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τις υιοθετεί και τις καταδικάζει επισημαίνοντας όμως ότι υπάρχει και μία διαπλοκή, όπως αποκαλύφθηκε από στοιχεία της Χρυσής Αυγής.

«Και με την MARFIN βεβαίως για να δούμε ποιος είναι ο υπεύθυνος…δεν φοβόμαστε τίποτα» κατέληξε ο κ. Χουντής.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή