Σ. Κεδίκογλου: Πού είναι ο γκεμπελισμός;

Παρασκευή, 04 Οκτωβρίου 2013 13:40
UPD:13:51
FOSPHOTOS /MENELAOS MYRILLAS

«Όταν ο κ. Τσίπρας δηλώνει ότι "η δικαστική απόφαση δεν συνάδει με το περί δικαίου αίσθημα" δεν είναι ο καλύτερος συνήγορος του προφυλακισμένου κ. Μιχαλολιάκου και της Χ.Α.; Πού είναι ο γκεμπελισμός;», διερωτάται ο κ. Κεδίκογλου.

A- A A+

Αντικρούει ο κυβέρνητικος εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου τα περί «γκεμπελισμού», με αφορμή το χθεσινοβραδινό του σχόλιο για τη συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στο Euronews.

«Όταν ο κ. Τσίπρας δηλώνει ότι "η δικαστική απόφαση δεν συνάδει με το περί δικαίου αίσθημα" δεν είναι ο καλύτερος συνήγορος του προφυλακισμένου κ. Μιχαλολιάκου και της Χ.Α.; Πού είναι ο γκεμπελισμός;», διερωτάται.

Σύμφωνα με τον κ. Κεδίκογλου, «αξιοσημείωτο είναι επίσης ότι την προηγούμενη ημέρα, λίγο μετά τις αποφυλακίσεις τριών βουλευτών της Χρυσής Αυγής, ο κ. Τσίπρας δήλωνε στις Βρυξέλλες ότι "εμπιστεύεται απόλυτα την ελληνική δικαιοσύνη"».

«Τα ίδια έλεγαν τότε και οι επίσημοι συνήγοροι της Χ.Α., που την επομένη άλλαξαν και αυτοί γνώμη. Γκεμπελικό και αυτό;», κατέληξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή