Σύλληψη μέλους της Χρυσής Αυγής

Για συνεργασία με τον συλληφθέντα πρώην διοικητή του Α.Τ. Αγίου Παντελεήμονα
Πέμπτη, 03 Οκτωβρίου 2013 00:14
UPD:00:23
Eurokinissi/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί την Πέμπτη στον εισαγγελέα ενώ αναζητείται ακόμη ο τέταρτος από τους κατηγορούμενους για την ίδια υπόθεση (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Μία 50χρονη, μέλος της Χρυσής Αυγής, συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης από αστυνομικούς της υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων.

Η 50χρονη αναζητείτο για εμπλοκή στην υπόθεση, για την οποία συνελήφθη τη Δευτέρα ο πρώην διοικητής του αστυνομικού τμήματος Αγίου Παντελεήμονα.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί την Πέμπτη στον εισαγγελέα ενώ αναζητείται ακόμη ο τέταρτος από τους κατηγορούμενους για την ίδια υπόθεση και συγκεκριμένα ο 60χρονος συνταξιούχος αστυνομικός, ο οποίος υπηρετούσε επίσης στο αστυνομικό τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα.

Υπενθυμίζεται πως τη Δευτέρα συνελήφθη ο πρώην διοικητής του αστυνομικού τμήματος Αγίου Παντελεήμονα και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατάχρηση εξουσίας, κατοχή και εμπορία όπλων, πλαστογραφία, ψευδή βεβαίωση, νόθευση κατ’ εξακολούθηση, λαθρεμπορία, «ξέπλυμα» χρήματος και άλλα αδικήματα.

Σε έρευνες που έγιναν στα σπίτια του αξιωματικού στην Αθήνα και τα Γιάννενα βρέθηκαν όπλα (πιστόλια, περίστροφα, αεροβόλα, κυνηγετικά όπλα), χρήματα (συνολικά 23.200 ευρώ), 36 κινητά τηλέφωνα και άλλα πειστήρια, μεταξύ των οποίων και ποσότητα ναρκωτικών.

Ο 52χρονος υπηρετούσε ως διοικητής του Α.Τ. Αγ. Παντελεήμονα μέχρι το 2011 και στη συνέχεια πήρε μετάθεση στην υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών. Με απόφαση του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ τέθηκε σε διαθεσιμότητα, ενώ παράλληλα διατάχθηκε σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

naftemporiki.gr με πληροφορίες ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή