Μίτσελ: «Μόνο νίκη...»

Τρίτη, 01 Οκτωβρίου 2013 21:09
UPD:22:19
ICON PRESS

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Μίτσελ (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Η νίκη είναι το μοναδικό αποτέλεσμα που υφίσταται ως ενδεχόμενο για τον Ολυμπιακό στον αυριανό αγώνα των Βρυξελλών με την Άντερλεχτ σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού, Μίτσελ, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης. 

«Θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε, αυτός είναι ο σκοπός μας. Δεν σκεφτόμαστε κάτι άλλο ή το πόσο κρίσιμο είναι το ματς για την ομάδα ή για μένα. Και πέρσι είχαμε ξεκινήσει με δύο ήττες αλλά τελικά πήραμε εννιά βαθμούς. Ελπίζουμε ότι θα πάρουμε και φέτος εννιά βαθμούς δίχως να κάνουμε δύο ήττες στο ξεκίνημα», δήλωσε ο Μίτσελ.

Για τη φιλοσοφία με την οποία προσεγγίζει τον αγώνα υπογράμμισε ότι «μας βοηθά πως είχαμε αντιμετωπίσει πρόσφατα την Άντερλεχτ. Πιστεύουμε ότι είμαστε σε καλή κατάσταση και είναι ένα σημείο αναφοράς το φιλικό του Αυγούστου. Όσο για μένα και την ομάδα, έχουμε αποφασίσει το πως θα παίξουμε».

Όσο για το αν το πρώτο ημίχρονο με την Παρί αποτελεί σημείο αναφοράς των «ερυθρόλευκων» για τη συνέχεια; «Είναι σημείο αναφοράς το παιχνίδι με την Παρί. Δείξαμε πόσο καλά μπορούμε να παίξουμε όταν είμαστε συγκεντρωμένοι. Το αρνητικό είναι πως κάναμε λάθη και πληρώσαμε αυτές τις λεπτομέρειες που έκαναν τη διαφορά. ».

OLYMPIACOS FC - OFFICIAL YOUTUBE CHANNEL
Από τους παίκτες του Ολυμπιακού παρέστη ο Χαβιέρ Σαβιόλα. «Είχαμε παίξει φιλικό με την Άντερλεχτ, όμως από τότε έχουν αλλάξει κάποια πράγματα. Έχουν αλλάξει αρκετά. Θα γίνει ένα ενδιαφέρον ματς. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να αποδώσουμε όσο καλύτερα μπορούμε και έχουμε αυτοπεποίθηση για ένα καλό αποτέλεσμα», είπε ο Αργεντινός άσσος.

«Σίγουρα, μεγάλο ρόλο παίζει και η εμπειρία. Στην καριέρα μου έχω κάνει πολλά τέτοια παιχνίδια και αναμφίβολα αισθάνομαι και είμαι έμπειρος. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα μου με την πείρα που έχω. Θα κάνω με ευχαρίστηση ό,τι μπορώ για να προσφέρω», πρόσθεσε.

OLYMPIACOS FC - OFFICIAL YOUTUBE CHANNEL
RSC ANDERLECHT

Συνέντευξη Τύπου Γιον Φαν ντεν Μπρομ - Σάσα Κλέσταν

Από την πλευρά του ο τεχνικός της Άντερλεχτ, Γιον Φαν ντεν Μπρομ, δήλωσε ότι οι «ερυθρόλευκοι» είναι μια ποιοτική ομάδα και θα είναι πολύ δύσκολος αγώνας για τους παίκτες του. «Κάναμε δύο φορές σκάουτινγκ τον Ολυμπιακό. Έχει πολύ καλούς παίκτες. Με την Παρί είχε δύο πρόσωπα, ήταν πολύ καλός στο πρώτο 45λεπτο αλλά στη συνέχεια η ποιότητα της Παρί ήταν καθοριστική. Ο Ολυμπιακός είναι ένας σοβαρός αντίπαλος και πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ για τη νίκη. Το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό και για τις δύο ομάδες, σημασία έχει η νίκη», είπε.

Τους ποδοσφαιριστές της Άντερλεχτ εκπροσώπησε ο Αμερικανός μέσος Σάσα Κλέσταν, ο οποίος εκτιμά πως «ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ καλή και ποιοτική ομάδα. Τότε είχε παίξει καλά στην άμυνα. Τώρα πρέπει εμείς να είμαστε πιο γρήγοροι για να τον νικήσουμε. Ο Σαβιόλα είναι πολύ επικίνδυνος, του αρέσει να αλλάζει θέσεις, είναι πολύ καλός με την μπάλα και πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί μαζί του».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις