Στις Βρυξέλλες για το διπλό ο Ολυμπιακός

Τρίτη, 01 Οκτωβρίου 2013 11:48
UPD:11:52
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε για τις Βρυξέλλες, όπου αύριο θα αντιμετωπίσει την Άντερλεχτ.

A- A A+

Με πίστη για το «διπλό» στην έδρα της Άντερλεχτ, που αν επιτευχθεί αλλάζει τις ισορροπίες στον όμιλο, αναχώρησε η αποστολή του Ολυμπιακού για τις Βρυξέλλες, όπου αύριο θα αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια Βελγίου στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στο αεροπλάνο μπήκαν οι Χουτεσιώτης, Μέγερι, Ρομπέρτο, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκες, Φουστέρ, Χολέβας, Μανιάτης, Μανωλάς, Μετζανί, Μήτρογλου, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σιόβας, Βάις και Γιαταμπαρέ. Ο Μίτσελ θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στις 19:30 και ύστερα (20:00) θα ξεκινήσει η προπόνηση του Ολυμπιακού, στο γήπεδο της Άντερλεχτ.

OLYMPIACOS FC - OFFICIAL YOUTUBE CHANNEL

Δείτε τις δηλώσεις του Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ από το αεροδρόμιο λίγο πριν την αναχώρηση του Ολυμπιακού για το Βέλγιο.

Στην αυριανή αναμέτρηση είχε αναφερθεί ο Χαβιέρ Σαβιόλα, μετά το παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου με τον Πανιώνιο. «Είναι τελείως διαφορετική διοργάνωση το Τσάμπιονς Λιγκ και δεν συγχωρούνται τα λάθη. Το είδαμε και στο ματς με την Παρί ότι χρειάζεται προσπάθεια και αυτοσυγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Παίξαμε πολύ καλά για ένα ημίχρονο, αλλά χρειάζεται να αποδώσουμε έτσι και στα 90 λεπτά», είχε δηλώσει ο Αργεντινός άσσος.

«Είναι θετικό ότι πάμε με καλή ψυχολογία, αλλά πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Πρέπει να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς. Δεν υπάρχουν εύκολες ομάδες στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Άντερλεχτ παίζει στην έδρα της και θέλει να το εκμεταλλευτεί. Το ζήτημα είναι να παίξουμε εμείς σωστά για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα», πρόσθεσε. 

OLYMPIACOS FC - OFFICIAL YOUTUBE CHANNEL

Από την αναχώρηση από το Ελευθέριος Βενιζέλος μέχρι και την άφιξη στο ξενοδοχείο στις Βρυξέλλες, όλα μέσα από την κάμερα του OlympiacosTV!

Από την πλευρά του, ο Νταβίντ Φουστέρ έδωσε το δικό του μήνυμα, μέσω του λογαριασμού του στο Facebook. «Είμαι χαρούμενος που θα ταξιδέψω αύριο με την ομάδα μας στο Βέλγιο μετά τον τραυματισμό μου- θα δώσουμε τα ΠΑΝΤΑ για ένα καλό αποτέλεσμα, πάμε Ολυμπιακέ!», έγραψε ο Ισπανός.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις