Σούπερ Λίγκα: Ισοπαλία στα Περιβόλια για Πλατανιά και Πανθρακικό

Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2013 18:53
UPD:21:39
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ
A- A A+

Ισόπαλη 1-1 έληξε η αναμέτρηση των Περιβολίων ανάμεσα στον Πλατανιά και τον Πανθρακικό, που διεξήχθη στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Κάσες στο 49΄, για να «σώσει» το βαθμό για την ομάδα των Χανίων με το τέταρτο φετινό γκολ του ο Ναζλίδης, στο 87΄. Η ομάδα της Θράκης έπαιξε από το 82ο λεπτό με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής του Χρήστου.

Τα πρώτα 46 λεπτά χαρακτηρίστηκαν από μετριότητα, αφού οι αντίπαλοι έδειχναν αγωνιστικά ράθυμοι και σε κάθε περίπτωση άτολμοι να επιτεθούν.

Ως εκ τούτου, η μοναδική αξιόλογη στιγμή σε αυτό το διάστημα καταγράφηκε στο 26ο λεπτό, όταν από λάθος του τερματοφύλακα των γηπεδούχων Γιωργαλλίδη, που προσπάθησε να απομακρύνει, η μπάλα κόντραρε στον Ζεκίνια και κατέληξε στο δοκάρι του.

Εκ διαμέτρου αντίθετη η κατάσταση στην επανάληψη, εν πολλοίς χάρις στο γκολ του Κάσες στο 49ο λεπτό, με το οποίο οι «Ακρίτες» πήραν το προβάδισμα: στο 49ο λεπτό ο Ζεκίνια σέντραρε, η μπάλα κόντραρε στον Φερνάντες και ο Κάσες με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη δεν είχαν πια άλλο δρόμο από το προσπαθήσουν περισσότερο για την ανατροπή, κι έτσι άρχισαν να επισκέπτονται πιο συχνά την περιοχή του Σέρεμετ.

Στο 58΄, λοιπόν, ο Ναζλίδης είχε μια καλή αλλά άστοχη κεφαλιά, ενώ στο 69΄ και σε κόρνερ του Μπέλιτς ο Φαΐσκα κατόρθωσε να γυρίσει την μπάλα, αλλά την έστειλε στο δοκάρι του Σέρεμετ.

Στο 82΄ ο Χρήστου αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και η ομάδα του «πλήρωσε» την απουσία του δεχόμενη την ισοφάριση από τον Ναζλίδη, ο οποίος στο 87ο λεπτό έκανε το 1-1 από σέντρα του Μπέλιτς, σημειώνοντας ταυτόχρονα το τέταρτο φετινό γκολ του.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις