Σούπερ Λίγκα: Με Κοροβέση, Κολοβέτσιο ο ΠΑΣ Γιάννινα 2-1 τη Ξάνθη

Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2013 20:09
UPD:20:27
Eurokinissi/ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
A- A A+

Επέστρεψε στις νίκες ο ΠΑΣ Γιάννινα, που με γκολ των Κοροβέση και Κολοβέτσιου επικράτησε 2-1 της Ξάνθης στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη «συνήλθε» γρήγορα και μία εβδομάδα μετά την ήττα από το Λεβαδειακό κατάφερε να πετύχει την 3η εφετινή της νίκη (όλες εντός έδρας), βοηθούμενη κι από το γεγονός ότι έπαιζε με παίκτη περισσότερο για ένα ημίχρονο.

Το ματς δεν ήταν ιδιαίτερα καλό και παρά το γρήγορο γκολ του Κοροβέση (6ο λεπτό) οι γηπεδούχοι υποτίμησαν τον αντίπαλό τους και παρά λίγο να το πληρώσουν ακριβά. Καθοριστική για τη Ξάνθη η αποβολή του Βάλλα στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Ο αρχηγός της ακριτικής ομάδας ανέτρεψε τον Ίλιτς και ο διαιτητής τον απέβαλλε με απευθείας κόκκινη κάρτα, θεωρώντας ότι ήταν τελευταίος.

Με 10 παίκτες στην επανάληψη το συγκρότημα του Ράινερ Μάουρερ δεν κατάφερε να απειλήσει την εστία του ΠΑΣ, ωστόσο, στο 74΄ κατάφερε να ισοφαρίσει με το Ράνο, «παγώνοντας» προσωρινά τους «Ζωσιμάδες». Τέσσερα λεπτά αργότερα, όμως, ο Κολοβέτσιος με κεφαλιά μέσα από την περιοχή νίκησε τον Κυριακίδη και χάρισε τη νίκη στον «Άγιαξ της Ηπείρου». Για τους «Ακρίτες» ήταν η 3η ήττα στα πρώτα 6 ματς (έχουν μία νίκη και δύο ισοπαλίες).

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις