Βέροια: Ψάχνει προπονητή η διοίκηση

Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2013 11:53
UPD:15:40
EUROKINISSI/ΤΡΥΨΑΝΗ ΦΑΝΗ

Στιγμιότυπο από τον αγώνα Βέροια - Εργοτέλης.

A- A A+

Πολύ σύντομο φαίνεται πως θα είναι το πέρασμα του Τον Κάανεν από τον πάγκο της Βέροιας, καθώς μετά την εντός έδρας ήττα από τον Εργοτέλη η διοίκηση φέρεται να αναζητεί τον αντικαταστάτη του.

Από την ημέρα που ανέλαβε τα ηνία της ομάδας ο Ολλανδός προπονητής δεν έχει «σταυρώσει» ούτε ισοπαλία. Γνώρισε τρεις ήττες στο πρωτάθλημα από ΠΑΟΚ, Πανθρακικό και Εργοτέλη, ενώ στα μέσα της εβδομάδας η «βασίλισσα του Βορρά» έχασε και στο κύπελλο από τον Ηρακλή Ψαχνών.

Ο Κάανεν μετά το 3-1 στην Εύβοια ζήτησε τη στήριξη της διοίκησης προκειμένου «να έρθουν τα αποτελέματα», όπως είπε χαρακτηριστικά, ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν έγινε ούτε στο παιχνίδι με τους Κρητικούς στο Καυτανζόγλειο. Η διοίκηση, πλέον, μετά από αυτό ξεκίνησε ήδη να ψάχνει τον αντικαταστάτη του, χωρίς προς το παρόν να έχει λυθεί η συνεργασία με τον Ολλανδό προπονητή.

Ακούγονται, μάλιστα, τα πρώτα ονόματα, όπως του Γιάννη Παπακώστα, αλλά και του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, με τον οποίο η Βέροια ολοκλήρωσε το περασμένο το πρωτάθλημα. Ο Κάανεν είχε αντικαταστήσει τον Στεβάνοβιτς μετά την 2η αγωνιστική.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις