Ν. Δένδιας: Το κράτος δικαίου δεν είναι γυμνό και ανήμπορο

Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2013 20:26
UPD:23:44
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δηλώσεις Νίκου Δένδια για τη σύλληψη των βουλευτών της Χρυσής Αυγής

A- A A+

Τη διαβεβαίωση ότι η έρευνα για τη δράση της Χρυσής Αυγής «θα συνεχιστεί προς πάσα κατεύθυνση και θα ολοκληρωθεί» έδωσε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας. 

Όπως είπε, από τότε που ανέλαβε τα ηνία του υπουργείου Δημόσιας Τάξης διακήρυξε ότι «δεν θα γίνουν ανεκτά τάγματα εφόδου». «Η Χρυσή Αυγή», πρόσθεσε, «εισπράττει σήμερα την απάντηση από το κράτος δικαίου».

Ο κ. Δένδιας υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, πως «δεν υπάρχει χώρος για εγκληματικές οργανώσεις που με τον μανδύα του κοινοβουλευτικού κόμματος επιχειρούν […] να διασαλεύσουν την κοινωνική ειρήνη»

ELLINIKIASTYNOMIA

«Η σημερινή μέρα είναι ιστορική για την Ελλάδα και την Ευρώπη. Αποδεικνύει προς όλους ότι το κράτος δικαίου δεν είναι γυμνό και ανήμπορο απέναντι στη χυδαία απειλή της άλογης βίας», κατέληξε. 

«Δικαιοσύνη, σταθερότητα, όχι εκλογές», ήταν το μήνυμα του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, πριν αναχωρήσει για τις ΗΠΑ. 

Το πρωί ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Χαράλαμπος Αθανασίου, δήλωσε ότι η Δικαιοσύνη κινήθηκε με αποφασιστικότητα και νηφαλιότητα.

«Και θέλω να πω, για ακόμα μία φορά, ότι για όλους που συνελήφθησαν, αν παραπεμφθούν σε δίκη θα υπάρξει Δίκαιη Δίκη. Το τονίζω ιδιαίτερα. Δίκαιη Δίκη», πρόσθεσε..

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή