Πρώτη η Τότεναμ, «ναυάγιο» οι ομάδες του Μάντσεστερ

Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2013 19:14
UPD:20:32
REUTERS/DYLAN MARTINEZ

Ο πρώην προπονητής των «μπλε», Αντρέ Βίλας Μπόας (Δ), τέθηκε αντιμέτωπος με τον συμπατριώτη και μέντορά του, Ζοζέ Μουρίνιο (Α).

A- A A+

Ισόπαλο 1-1 έληξε το ντέρμπι του Λονδίνου Τότεναμ-Τσέλσι, στο οποίο ο πρώην προπονητής των «μπλε», Αντρέ Βίλας Μπόας, τέθηκε αντιμέτωπος με τον συμπατριώτη και μέντορά του, Ζοζέ Μουρίνιο.

Οι «Πετεινοί» προηγήθηκαν στο 19ο λεπτό με τον Σίγκουρντσον αλλά η Τσέλσι δεν έφυγε με άδεια χέρια από την αντίπαλη έδρα, καθώς ο Τέρι διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 65΄, με την Τότεναμ πάντως να τίθεται επικεφαλής στην κατάταξη, με ένα παιχνίδι περισσότερο από την Άρσεναλ. 

«Ανώμαλη» ήταν πάντως η «προσγείωση» για τη Μάντσεστερ Σίτι, που μετά τον θρίαμβο επί της Γιουνάιτεντ ηττήθηκε 3-2 (51΄ Ελ Αχμάντι, 73΄ Μπακούνα, 75΄ Βάιμαν - 45΄ Τουρέ, 56΄ Τζέκο) από την Αστον Βίλα, με τους «χωριάτες» να ανατρέπουν το σκορ σε ένα τρίλεπτο.

Όσο για τους «συμπολίτες» της Σίτι, τα προβλήματα στη μετά μετά Φέργκιουσον» εποχή μεγαλώνουν. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ηττήθηκε από τη Γουέστ Μπρομ με 1-2 (57΄ Ρούνι - 54΄ Αμαλφιτανό, 67΄ Μπεραϊνο) στο «Όλντ Τράφορντ», μετά από 35 χρόνια, με τους «μπέμπηδες» να μετρούν την «τραγική» για το όνομά τους συγκομιδή των επτά βαθμών σε έξι παιχνίδια.

Η εντυπωσιακή Σαουθάμπτον ανέβηκε στην τέταρτη θέση μετά τη νίκη επί της Κρίσταλ Πάλας με 2-0 (47΄ Οσβάλντο, 49΄ Λάμπερτ), ενώ στα υπόλοιπα ματς είχαμε Φούλαμ-Κάρντιφ 1-2 (45΄ Ρουϊς - 12΄ Κόκερ, 90΄+ Ματς) και Χαλ-Γουέστ Χαμ 1-0 (12΄ πεν. Μπρέιντι).

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις