Επιστροφή με... υποσχέσεις από τον Σουάρες

Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2013 15:34
UPD:16:54
REUTERS/PHIL NOBLE
A- A A+

Η Λίβερπουλ ηττήθηκε χθες το βράδυ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (1-0) κι έμεινε εκτός Λιγκ Καπ, είδε όμως τον Λουίς Σουάρες να επιστρέφει, καθώς εξέτισε την τιμωρία των 10 αγωνιστικών που του είχε επιβληθεί.

«Ξέρω ότι ήταν μια δύσκολη στιγμή για μένα και την ομάδα. Τώρα επιτέλους επέστρεψα, έτσι ώστε να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου», δήλωσε μετά την αναμέτρηση με τους «κόκκινους διαβόλους» ο Ουρουγουανός επιθετικός, ο οποίος είχε τιμωρηθεί από την αγγλική ομοσπονδία για το δάγκωμα στον Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς της Τσέλσι, την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

«Το αποτέλεσμα δεν ήταν καλό, αφού χάσαμε, αλλά τα συναισθήματα είναι θετικά, γιατί παίξαμε καλά και δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Θα κάνω το καλύτερο δυνατόν για να βοηθήσω τη Λίβερπουλ», πρόσθεσε. Να σημειωθεί ότι πριν από το περιστατικό με τον Ιβάνοβιτς ο Σουάρες είχε ήδη τιμωρηθεί με ποινή οκτώ αγωνιστικών, για ρατσιστικές ύβρεις εναντίον του Γάλλου αμυντικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Πατρίς Εβρά.

Ο πρώην επιθετικός του Άγιαξ βρέθηκε στο επίκεντρο πολλών διαπραγματεύσεων κατά τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, ειδικά με την Άρσεναλ, αλλά ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Μπρένταν Ρότζερς, στάθηκε αμετάπειστος στο να συναινέσει για να πουληθεί ένα από τα αστέρια της ομάδας του.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις