ΣΥΡΙΖΑ: Αμετανόητοι και εκτός πραγματικότητας κυβέρνηση και πρωθυπουργός

Απάντηση της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον κυβερνητικό εκπρόσωπο
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2013 18:52
UPD:18:54
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Καταλήγοντας ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει πως η κοινωνία έχει συνειδητοποιήσει ότι ο αγώνας ενάντια στο φασισμό είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τον αγώνα ενάντια στο μνημόνιο.

A- A A+

 

Για επιμονή στην «ανιστόρητη και επικίνδυνη θεωρία των δύο άκρων» κατηγορεί την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας την τελευταία ανακοίνωση του Σίμου Κεδίκογλου.

«Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναλώθηκε σήμερα σε ένα παραλήρημα, για να επιβεβαιωθεί από τα πιο επίσημα χείλη ότι η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός προσωπικά επιμένουν και μετά από όλα όσα έχουν γίνει, στην ανιστόρητη και επικίνδυνη θεωρία των δύο άκρων», αναφέρει η αξιωματική αντιπολίτευση.

«Τη στιγμή μάλιστα που γίνονται περαιτέρω γνωστές όλες οι πτυχές του απεχθούς προσώπου του ναζιστικού μορφώματος και η διείσδυσή της σε μηχανισμούς του κράτους, αμετανόητοι και εκτός πραγματικότητας “παίζουν” με τη δημοκρατία, αξιοποιώντας την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής και στοχεύουν τον ΣΥΡΙΖΑ, την αριστερά και τους κοινωνικούς αγώνες», προσθέτει.

Καταλήγοντας ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει πως η κοινωνία έχει συνειδητοποιήσει ότι ο αγώνας ενάντια στο φασισμό είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τον αγώνα ενάντια στο μνημόνιο.

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, σχολιάζοντας ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την αντιμετώπιση του νεοναζιστικού μορφώματος, σημείωσε μεταξύ άλλων πως «η Χρυσή Αυγή υπηρετεί την πολιτική ανωμαλία αλλά και ο ΣΥΡΙΖΑ πυροδοτεί με τη σειρά του την πολιτική ανωμαλία, τώρα πια χωρίς προσχήματα».

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή