Ν. Μιχαλολιάκος: Όλα είναι ανοιχτά

Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2013 19:35
UPD:27/09/2013 10:50
xryshayghcom

Η δήλωση του Ν. Μιχαλολιάκου

A- A A+

Όλα είναι ανοιχτά, δήλωσε ο Νίκος Μιχαλολιάκος ερωτώμενος σχετικά με το ενδεχόμενο παραίτησης των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, συμπληρώνοντας ότι «η Χρυσή Αυγή αμύνεται».

Ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής δήλωσε ότι η Χρυσή Αυγή είναι ένα νόμιμο πολιτικό κίνημα του οποίου η άνοδος δυσαρέστησε «αυτούς που λεηλατούν τον ιδρώτα του ελληνικού λαού επί δεκαετίες, αυτούς που ξεπουλάνε την πατρίδα μας σήμερα κομμάτι κομμάτι».

Η Χρυσή Αυγή, πρόσθεσε ο κ. Μιχαλολιάκος, θα υπερασπιστεί με κάθε τρόπο την πολιτική οντότητά της και την πολιτική της τιμή. «Εγκληματίες και εγκληματική συμμορία είναι αυτοί οι οποίοι χρεοκόπησαν τη χώρα και εκχώρησαν την εθνική κυριαρχία» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Συνεχίζοντας, είπε ότι μέσα στα πλαίσια των νόμιμων συνταγματικών δικαιωμάτων, η Χρυσή Αυγή θα εξαντλήσει κάθε μέσον για να προστατέψει την πολιτική της τιμή. Εάν η χώρα μπει σε κύκλο αποσταθεροποιήσεως, δεν θα είναι ένοχη η Χρυσή Αυγή, αλλά αυτοί που την δαιμονοποιούν και την χτυπούν με τόσο «βρώμικο και παράνομο τρόπο», δήλωσε ο κ. Μιχαλολιάκος.

«Μακάρι, θα χάσουν και θα μας αδειάσουν γωνιά. Μακάρι, αλλά σε κάθε περίπτωση δική τους απόφαση» είχε σχολιάσει νωρίτερα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Μάκης Βορίδης.

Την πρόθεση του ΣΥΡΙΖΑ να μετατρέψει πιθανές επαναληπτικές εκλογές στην περίπτωση που παραιτηθούν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής σε δημοψήφισμα ενάντια στον ναζισμό αλλά και στο μνημόνιο εξέφρασε ο Δημήτρης Παπαδημούλης.

Συνεχίζονται οι καταθέσεις μαρτύρων στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι καταθέσεις μαρτύρων στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Χαράλ. Βουρλιώτη για την υπόθεση των 32 δικογραφιών στις οποίες φέρεται να εμπλέκονται μέλη ή υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής.

Όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, ήδη, από το περιεχόμενο των καταθέσεων που έχουν δοθεί, έχει προκύψει ένας νέος κύκλος ατόμων τα οποία αναμένεται να κληθούν άμεσα προς κατάθεση στο εισαγγελικό γραφείο.

Παράλληλα, σύμφωνα με εισαγγελικές πληροφορίες, δεν αποκλείεται ο κ. Βουρλιώτης να ζητήσει την άρση του τηλεφωνικού και τραπεζικού απορρήτου προσώπων, μη εξαιρουμένων και βουλευτών, εφόσον αποδειχθεί η εμπλοκή τους.

Επίσης, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, μέχρι στιγμής από τις μαρτυρικές καταθέσεις δεν προκύπτει η εμπλοκή εν ενεργεία στρατιωτικών.

newsroom naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή