Κύπελλο Ελλάδας: Σκληρό μάθημα για τους «μεγάλους»

Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2013 17:51
UPD:18:39
EUROKINISSI/ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

O ΠΑΣ Γιάννινα απέφυγε την ήττα αλλά παραχωρώντας κι συτός ισοπαλία (0-0) στην έδρα του με τον Αιγινιακό!

A- A A+

Μεγάλο «κάζο» για τις τέσσερις ομάδες της Σούπερ Λίγκας που αγωνίστηκαν στις απογευματινές πρώτες αναμετρήσεις της φάσης των «32» στο Κύπελλο Ελλάδας, καθώς μόνο ο ΠΑΣ Γιάννινα απέφυγε την ήττα αλλά παραχωρώντας κι συτός ισοπαλία (0-0) στην έδρα του με τον Αιγινιακό!

Η Νίκη Βόλου επικράτησε 2-1 του Πανθρακικού στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, με την ομάδα της Κομοτηνής να κάνει το 0-1 στο 12΄ με τον Ρομέου, αλλά τους γηπεδούχους να ανατρέπουν την κατάσταση χάρη σε δύο γκολ του Ισαάκ, στο 40΄ και στο 51΄, κάνοντας ιδιαίτερα αμφίρροπη τη ρεβάνς της 30ής Οκτωβρίου. 

Ο νεοφώτιστος στη Β΄ Εθνική Αστέρας Μαγούλας επικράτησε 2-1 εντός έδρας του Λεβαδειακού, ανοίγοντας το σκορ στο 2ο λεπτό με κεφαλιά του Έβερετ και διπλασιάζοντας στο 48΄ με πέναλτι του Κάστρο. Η ομάδα του Τάκη Λεμονή, που αγωνίστηκε με αρκετές αλλαγές, κατάφερε να μειώσει στο 67΄ με τον Ροτζέριο κι έτσι η πρόκριση θα κριθεί στη ρεβάνς της Λιβαδειάς, στις 30 Οκτωβρίου.

Ο Ηρακλής Ψαχνών, τέλος, επικράτησε στην έδρα του της Βέροιας 3-1. Τα τέρματα των νικητών σημείωσαν οι Κρητικός (36΄πεν., 53΄) και Κοιλιάρας (81΄), ενώ για τη Βέροια μείωσε ο Μάνος στο 72΄. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι, ο Ηρακλής Ψαχνών με τον Παλαιολόγο στο 89΄ και οι φιλοξενούμενοι στο 57΄ με τον Σεγούντο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις