Παναθηναϊκός: Εκτός ο Μπεργκ, μέσα ο Φιγκερόα

Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2013 13:32
UPD:13:53
ICON

Ο Λουτσιάνο Φιγκερόα μπήκε στην αποστολή για πρώτη φορά μετά την επιστροφή του στο «τριφύλλι», όμως βάσει της ελλιπούς φυσικής κατάστασής του η λογική υπαγορεύει ότι δεν θα ξεκινήσει στο βασικό σχήμα.

A- A A+

Με τον Λουτσιάνο Φιγκερόα αλλά χωρίς τον Μάρκους Μπεργκ στην αποστολή θα παραταχθεί αύριο στο «Απόστολος Νικολαΐδης» ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Εργοτέλη, στην πρώτη από τις δύο αναμετρήσεις με την ομάδα της Κρήτης για τη β΄ φάση στο Κύπελλο Ελλάδας.

Ο Αργεντινός επιθετικός μπήκε στην αποστολή για πρώτη φορά μετά την επιστροφή του στο «τριφύλλι», όμως βάσει της ελλιπούς φυσικής κατάστασής του η λογική υπαγορεύει ότι δεν θα ξεκινήσει στο βασικό σχήμα.

Βίοι αντίθετοι, ο Μπεργκ, ο οποίος ένιωθε ενοχλήσεις στην πλάτη, έμεινε εκτός από τον Γιάννη Αναστασίου προκειμένου να προφυλαχθεί για να είναι έτοιμος στην κυριακάτικη συνάντηση με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ ο Ατζαγκούν, που είχε συμπεριληφθεί στην αποστολή, θα αναχωρήσει για την πατρίδα του, επειδή πέθανε ο πατέρας του.

Στην αποστολή που ανακοίνωσε μετά τη σημερινή προπόνηση, ο Έλληνας τεχνικός συμπεριέλαβε τους, Κοτσόλη, Ταμπάκη, Καπίνο, Σπυρόπουλο, Τριανταφυλλόπουλο, Σίλντενφελντ, Κουτρουμπή, Νάνο, Χουχούμη, Λαγό, Μέντες, Μουζακίτη, Αναστασόπουλο, Ζέκα, Πράνιτς, Ντίνα, Κλωναρίδη, Καρέλη, Μπαϊράμι και Φιγκερόα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις