Σούπερ Λίγκα: MVP ο Κούσας

Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2013 13:24
UPD:13:28
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ο παίκτης του Παναιτωλικού Γ. Κούσας (Δ) μάχεται για τη μπάλα με τον παίκτη του Ολυμπιακού Βλαντιμίρ Βάις (Α) , μπροστά στον τερματοφυλακα του Παναιτωλικού Ραφαέλ Μπρακάλι (Κ), κατά τη διάρκεια του αγώνα Παναιτωλικός – Ολυμπιακός για την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα, στο γήπεδο του Παναιτωλικού (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Ο Γιώργος Κούσας αναδείχθηκε πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, στην ψηφοφορία που διοργανώνουν η Σούπερ Λίγκα, ο ΠΣΑΠ και η NOVA.

Ο αμυντικός του Παναιτωλικού, που διακρίθηκε ιδιαίτερα στην ισοπαλία της ομάδας του (0-0) με τον Ολυμπιακό, συγκέντρωσε το 81.78% των προτιμήσεων, αφήνοντας πίσω του τους Γιώργο Λαμπρόπουλο του Λεβαδειακού (12.33%) και Χαβιέ Ούμπιντες του Ατρόμητου (5.89%). 

Αναφορικά με το ωραιότερο τέρμα (best goal) της ίδιας αγωνιστικής, ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς του ΠΑΟΚ, που σημείωσε το μοναδικό γκολ στη συνάντηση με τον Πλατανιά, ουσιαστικά δεν είχε αντίπαλο.

Ο Σέρβος συγκέντρωσε το 90.20% των προτιμήσεων, έναντι 5.22% του Μάρκους Μπεργκ (Παναθηναϊκός) και 4.58% του Μαουρίτσιο Καράσκο (Αστέρας Τρίπολης).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις