MVP ο Γιωργαλλίδης, καλύτερο γκολ του Στοχ

Τετάρτη, 04 Σεπτεμβρίου 2013 13:00
UPD:13:17
Icon

Το βραβείο για το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής κατέληξε σχεδόν παμψηφεί στον Σλοβάκο μέσο του ΠΑΟΚ, Μίροσλαβ Στοχ, ο οποίος πέτυχε ένα θαυμάσιο τέρμα στο ξεκίνημα του δεύτερου μέσους στο 4-1 του ΠΑΟΚ επί του Πανιωνίου.

A- A A+

Ο γκολκίπερ του Πλατανιά, Αντώνης Γιωργαλλίδης αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 3ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, ενώ καλύτερο γκολ ψηφίστηκε του Μίροσλαβ Στοχ.

Σε πολύ μεγάλο βαθμό ο Κύπριος τερματοφύλακας ήταν αυτός που χάρισε το βαθμό της ισοπαλίας στους Χανιώτες στην εκτός έδρας αναμέτρηση της περασμένης Δευτέρας και χάρη στις εξαιρετικές του επεμβάσεις συγκέντρωσε το 68.51% των προτιμήσεων των φιλάθλων που έλαβαν μέρος στην ψηφοφορία. Ο Κώστας Μήτρογλου, που σημείωσε χατ-τρικ στο 5-0 του Ολυμπιακού επί του Λεβαδειακού στη βοιωτική πρωτεύουσα έλαβε 21.34% και ο Χρήστος Τζάνης του Πανθρακικού 10.15%.
Το βραβείο για το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής κατέληξε σχεδόν παμψηφεί στον Σλοβάκο μέσο του ΠΑΟΚ, Μίροσλαβ Στοχ, ο οποίος πέτυχε ένα θαυμάσιο τέρμα στο ξεκίνημα του δεύτερου μέσους στο 4-1 του ΠΑΟΚ επί του Πανιωνίου. Το εξαιρετικής σύλληψης και εκπληκτικής εκτέλεσης τέρμα του παίκτη συγκέντρωσε το 89.10% των ψήφων, ενώ υποψήφιοι ήταν ακόμη ο Λεοζίνιο της Καλλονής (7.73%) και ο Γιώργος Θεοδωρίδης του Παναιτωλικού (3.17%).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις