Στέφενς: «Δεν ήταν εύκολο απέναντι σε τόσο μαζική άμυνα»

Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2013 01:19
UPD:09:18
ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ

Ο τεχνικός του «Δικέφαλου», Χουμπ Στέφενς.

A- A A+

Στη σημασία που είχε για την ομάδα του η κατάκτηση της νίκης, δηλαδή την ουσία και όχι στη συνολικά μέτρια εικόνα του ΠΑΟΚ εστίασε ο τεχνικός του «Δικέφαλου», Χουμπ Στέφενς, μετά τη νίκη με 2-1 επί της Σαχτιόρ Καραγκάντι.

«Σήμερα δεν ήταν το καλύτερό μας παιχνίδι. Στο τέλος πετύχαμε δύο γκολ, είμαστε χαρούμενοι γι΄ αυτό, αλλά θα έπρεπε να προηγούμασταν στο πρώτο ημίχρονο για να μην έχουμε προβλήματα. Δεν είναι καθόλου εύκολο απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει 9-10 παίκτες πίσω από την μπάλα», δήλωσε ο Ολλανδός τεχνικός, που παρακολούθησε τον αγώνα από την εξέδρα λόγω της τιμωρίας του.

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του απέναντι σε κλειστές άμυνες και τον προερχόμενο από τραυματισμό Λάζαρ, ο οποίος εν τούτοις έπαιξε βασικός, είπε: «Πρέπει να παίζεις γρήγορα από τις πίσω ζώνες όταν ο αντίπαλος παίζει αμυντικά, αλλιώς πρέπει να υπάρχει ηρεμία. Ο Λάζαρ είναι πολύ σημαντικός, μπορείτε και εσείς να καταλάβετε πόσο σημαντικό είναι να έχουμε όλους τους παίκτες υγιείς για να αλλάζουμε πράγματα κατά τη διάρκεια του αγώνα».

Όσο για το τι θα προσπαθήσει να αλλάξει στο επόμενο παιχνίδι; «Το πιο δύσκολο πράγμα στο ποδόσφαιρο είναι το γκολ. Όμως είναι πολύ σημαντικό και το να δημιουργείς ευκαιρίες, κι εμείς σήμερα το καταφέραμε αυτό, απέναντι σε έναν αντίπαλο που έπαιξε κλειστά».

PAOK FC / ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Από την πλευρά του ο τεχνικός της Σαχτιόρ, Βίκτορ Κουμίκοφ, εμφανίστηκε απογοητευμένος από την εμφάνιση αρκετών ποδοσφαιριστών της ομάδας του και δεν δίστασε να κατονομάσει έναν από αυτούς: «Είχαμε πιθανότητες να μην χάσουμε. Ο Φινοτσένκο ήταν ο χειρότερος παίκτης του αγώνα. Τον θεωρούμε αστέρι, αλλά δεν είναι. Η επίθεσή μας, γενικά, δεν έβγαλε αυτά που έπρεπε. Η αποβολή του παίκτη μας ήταν πολύ ανόητη».

Ερωτηθείς για το ποια ήττα ήταν χειρότερη, από τη Σέλτικ που άφησε τη Σαχτιόρ εκτός Τσάμπιονς Λιγκ ή τον ΠΑΟΚ, ο Κουμίκοφ χαρακτήρισε «δυσάρεστες και τις δύο. Σήμερα πολλοί παίκτες μας δεν έπαιξαν καλά, ενώ αυτό δεν μπορώ να το πω για τον αγώνα με την Σελτικ. Αν πετυχαίναμε ένα γκολ όταν προηγούμασταν, θα κλειδώναμε το ματς».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις