Europa League: Νίκη στην πρεμιέρα για ΠΑΟΚ με Σαχτιόρ

Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2013 23:55
UPD:20/09/2013 00:58
MOTIONTEAM/ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με πέναλτι του Τσάνας στο 50΄, για να ισοφαρίσει για τον «Δικέφαλο» ο Αθανασιάδης στο 75΄ και να δώσει τη νίκη ο Βούκιτς (φωτογραφία).

A- A A+

Με νίκη ξεκίνησε την «περιπέτειά» του στο Γιουρόπα Λιγκ ο ΠΑΟΚ, που επικράτησε 2-1 της Σαχτιόρ Καραγκάντι στην άδεια λόγω τιμωρίας Τούμπα και στο πλαίσιο του 12ου ομίλου της διοργάνωσης.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με πέναλτι του Τσάνας στο 50΄, για να ισοφαρίσει για τον «Δικέφαλο» ο Αθανασιάδης στο 75΄ και να δώσει τη νίκη ο Βούκιτς, σκοράροντας στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

ΟΙ γηπεδούχοι ήταν νωθροί και «φλύαροι» στο πρώτο ημίχρονο, καθώς μπορεί να είχε κατοχή της μπάλας, μπορεί να έμπαινε στην αντίπαλη περιοχή αλλά δεν κατόρθωνε να δημιουργήσει κλασσική ευκαιρία.

MOTIONTEAM/ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν μαζική άμυνα, είχαν στήσει... τοίχο έξω από την περιοχή τους και αρκούνταν απλώς στο να απομακρύνουν την μπάλα, απέναντι στους παίκτες του Στέφενς που έκαναν αρκετά μακρινά σουτ, λόγω της έλλειψης παραγωγής παιχνιδιού, αφού Λούκας και Στοχ ήταν εκτός ρυθμού. 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ συνέχισε να έχει πολύ κακή εικόνα και το πλήρωσε, όταν στο 49΄ ο Γάλλος διαιτητής Φοτρέλ υπέδειξε (αυστηρό) πέναλτι σε μαρκάρισμα του Κατσουράνη επί του Τσάνας, με τον παίκτη των Καζάκων να ευστοχεί από τα 11 μέτρα.

Στο 57΄ ένα σουτ του Λάζαρ βρήκε την συμβολή των δοκών του γκολκίπερ Μοκίν και ο ΠΑΟΚ έχασε την καλύτερη ως τότε ευκαιρία του για ένα γκολ, που έμελε να έρθει στο 75΄, όταν από κόρνερ του Λούκας ο Αθανασιάδης, με σουτ από κοντά, έφερε το ματς στα ίσια.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
PAOK FC / ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ όμως δεν αρκέστηκε στο γκολ της ισοφάρισης, πίεσε και εκμεταλλευθείς και την αποβολή του Ποριβάεφ στο 87΄, με δεύτερη κίτρινη, έφτασε στην ανατροπή με το γκολ του Βούκιτς, που έκανε το 2-1 σε ωραία σέντρα του Λίνο. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις