Παναθηναϊκός: Παρουσιάστηκε ο Φιγκερόα

Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2013 14:52
UPD:16:23
ICON/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω σε αυτό τον μεγάλο σύλλογο» δήλωσε ο Αργεντινός (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός παρουσίασε, για δεύτερη φορά μέσα στον ίδιο χρόνο, τον Λουτσιάνο Φιγκερόα, που επέτρεψε για να βοηθήσει τους «πράσινους» στον επιθετικό τομέα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω σε αυτό τον μεγάλο σύλλογο, τον Παναθηναϊκό. Ο Παναθηναϊκός πέρυσι μου άνοιξε τις πόρτες, όταν είχα έναν σοβαρό τραυματισμό και μου έδωσε τη δυνατότητα να αγωνιστώ και πάλι και ευχαριστώ την ομάδα γι' αυτή την ευκαιρία», δήλωσε ο Αργεντινός.

«Θυμάμαι ακόμα το τραγούδι των οπαδών με το όνομά μου. Το σκέφτομαι και ανατριχιάζω. Το μόνο που ζητώ είναι λίγη υπομονή, μέχρι να επανέλθω στην επιθυμητή κατάσταση, γιατί όλο αυτό το διάστημα έκανα ατομικές προπονήσεις και χρειάζομαι λίγο χρόνο για να είμαι έτοιμος», πρόθεσε.

Ερωτηθείς για το τί μπορεί να προσφέρει, απάντησε πως «θα προσπαθήσω για το καλύτερο. Ο στόχος μου είναι να βρίσκομαι στην περιοχή και πάντα απέναντι στο αντίπαλο τέρμα», ενώ για το γήπεδο της Λεωφόρου είπε ότι «είναι πιο μικρό, ο αντίπαλος νιώθει πίεση και αυτό αρέσει στους οπαδούς μας. Θέλουμε με τα αποτελέσματά μας να τους κάνουμε ευτυχισμένους. Θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο».

Όσο για τη «μονομαχία» με τον άλλοτε συμπαίκτη του στην Εθνική Αργεντινής, Χαβιέρ Σαβιόλα;  «Δεν ξέρω τι θα γράψουν στην Αργεντινή και αν θα ασχοληθούν με τον Φιγκερόα ή τον Σαβιόλα. Πιο σημαντικό είναι να πάρουμε τη νίκη σε αυτό το σπουδαίο παιχνίδι».

Τον Φιγκερόα παρουσίασε ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Νίκος Νταμπίζας. «Έχω αγωνιστική άποψη, αλλά στο κομμάτι των μεταγραφών μετράει και το εξωαγωνιστικό: προσωπικότητα, χαρακτήρας, θετική αύρα. Και ο Λουτσιάνο έχει όλα αυτά τα στοιχεία και θεωρούμε ότι θα μπορέσει να δώσει πολλές βοήθειες στην ομάδα. Θεωρώ ότι θα δώσει την καλύτερη δυνατή βοήθεια στην ομάδα, όπως έκανε και πέρυσι», υπογράμμισε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις