Παναθηναϊκός: Στην Αθήνα ο Φιγκερόα

Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2013 19:47
UPD:19:50
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ Π.

Ο Αργεντινός επιθετικός, είχε ενισχύσει τον Παναθηναϊκό στο δεύτερο μισό της περυσινής περιόδου.

A- A A+

Στην Αθήνα βρίσκεται από το απόγευμα ο Λουτσιάνο Φιγκερόα, προκειμένου να διευθετήσεις τις τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας του με τον Παναθηναϊκό και να ξεκινήσει προπονήσεις με τους «πράσινους».

Ο Αργεντινός επιθετικός, ο οποίος είχε ενισχύσει τον Παναθηναϊκό στο δεύτερο μισό της περυσινής περιόδου, δήλωσε ότι «από τη στιγμή που βρίσκομαι εδώ πάει να πει ότι έχουμε σχεδόν συμφωνήσει σε όλα. Πρόθεσή μας είναι να κλείσουμε οριστικά τη συμφωνία. Υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες που πρέπει να διευθετηθούν, αλλά γι' αυτό ήρθα».

Ο Αργεντινός επιθετικός παραδέχθηκε ότι είχε επαφές με κάποιους από τους ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού», ενώ εξέφρασε επιθυμία να ξεκινήσει προπονήσεις το συντομότερο δυνατό.

«Θέλω να ξεκινήσω προπονήσεις για να ενσωματωθώ στην ομάδα και να μπω στις υποχρεώσεις της. Δεν έχω μιλήσει με τον προπονητή. Έχω μιλήσει με κάποιους παίκτες και έχω πληροφορηθεί την κατάσταση της ομάδας. Δεν νιώθω σα να αποτελώ νέα μεταγραφή, καθώς εδώ έπαιζα και πέρυσι. Ουσιαστικά, συνεχίζω», είπε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις