Π. Καμμένος: Οι παρακρατικοί θέλουν να παραδώσουν την πατρίδα στους δανειστές

Δηλώσεις του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων κατά την έξοδό του από το νοσοκομείο
Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2013 22:32
UPD:23:15

Ο κ. Καμμένος δήλωσε πως σήμερα είναι μία ημέρα που «θρηνούμε όλοι οι Έλληνες το θύμα του νεοναζισμού, το θύμα εκείνων που θέλουν την αποσταθεροποίηση της χώρας».

A- A A+

«Οι παρακρατικοί μαζί με τους νεοναζιστές επιθυμούν να παραδώσουν την πατρίδα μας στους δανειστές», δήλωσε κατά την έξοδό του από το νοσοκομείο μετά την επίθεση εναντίον του ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

Ο κ. Καμμένος είπε πως σήμερα είναι μία ημέρα που «θρηνούμε όλοι οι Έλληνες το θύμα του νεοναζισμού, το θύμα εκείνων που θέλουν την αποσταθεροποίηση της χώρας», ενώ πρόσθεσε πως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ζητούν την ενότητα του ελληνικού λαού απέναντι «σε αυτούς, οι οποίοι με εντολές προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα κλίμα τρομοκρατίας, ένα κλίμα υποταγής στην τρόικα και τους δανειστές». Οι Έλληνες μπορούν να ξεσηκωθούν με ειρηνικό τρόπο και να απαιτήσουν με μια Συντακτική Εθνοσυνέλευση την απαλλαγή της πατρίδας από την ξένη κατοχή, επισήμανε ο κ. Καμμένος, ζητώντας την εφαρμογή του άρθρου 120 του Συντάγματος, δηλαδή της προάσπισης του Συντάγματος από το σύνολο του ελληνικού λαού.

ANEXARTITOIELLINES

Όσον αφορά την επίθεση εναντίον του το απόγευμα στο Κερατσίνι, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων χαρακτήρισε ως ηθικούς αυτουργούς «όλους εκείνους που υπηρετούν τα συμφέροντα», ενώ κατονόμασε τον Άρη Πορτοσάλτε, δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ . Όπως ανακοινώθηκε από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ, η εν λόγω δήλωση θα έχει ως αποτέλεσμα την κατάθεση αγωγής από πλευράς του κ. Πορτοσάλτε και του ΣΚΑΪ κατά του κ. Καμμένου. Επίσης, καταφέρθηκε εναντίον των «εφημερίδων που με χρήματα της εταιρείας ‘Ελληνικός Χρυσός’ με λίντσαραν πολιτικά σήμερα το πρωί» .

Ο κ. Καμμένος δήλωσε πως θα υπάρξει απάντηση με δημοκρατικό τρόπο, «με ηρεμία, με ειρήνη απέναντι στο φασισμό και τα συμφέροντα που θέλουν να καθυποτάξουν τον ελληνικό λαό».

Ερωτώμενος από δημοσιογράφο του Mega εάν πιστεύει πως η επίθεση που δέχτηκε σχετίζεται με την προτροπή του για λιντσάρισμα του Χρ. Πάχτα πριν λίγες ημέρες, ο κ. Καμμένος απάντησε: «χθες από το Mega, ο δικός σας δημοσιογράφος, ο αδελφός του υπουργού, ο κ. Καψής, προέτρεψε να με λιντσάρουν. Σας το χαρίζω κυρία μου  Όπως χαρίζω και στον κ. Μπόμπολα των συμφερόντων της 'Ελληνικός Χρυσός' και των ορυχείων την επίθεση εναντίον μου. Ας επιτεθούν όσο θέλουν σε εμάς, είμαστε πολύ πιο ισχυροί από αυτούς».

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή