Μίτσελ: «Σκληρή η ήττα με τον τρόπο που ήρθε»

Ο Ισπανός τεχνικός υπογράμμισε ότι τα λάθη σε αυτό το επίπεδο πληρώνονται ακριβά
Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2013 01:08
UPD:09:08
ICON/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

«Εμείς είχαμε πιθανότητες, προσπαθήσαμε να τις εκμεταλλευτούμε, όμως το αποτέλεσμα είναι σκληρό. Τα λάθη σε αυτό το επίπεδο πληρώνονται ακριβά», δήλωσε ο Μίτσελ.

A- A A+

Απογοητευμένος από τον τρόπο που έχασε η ομάδα του, αλλά χωρίς παράπονο για την προσπάθεια των παικτών του εμφανίστηκε ο τεχνικός του Ολυμπιακού μετά τον αγώνα με την Παρί Σεν Ζερμέν.

«Η ήττα, τόσο με τον τρόπο που ήρθε όσο και ως προς το σκορ, είναι πολύ σκληρή για μας. Αν δεν είχαμε δει το παιχνίδι και βλέπαμε μόνο το αποτέλεσμα θα νομίζαμε πως η Παρί νίκησε εύκολα. Εμείς είχαμε πιθανότητες, προσπαθήσαμε να τις εκμεταλλευτούμε, όμως το αποτέλεσμα είναι σκληρό. Τα λάθη σε αυτό το επίπεδο πληρώνονται ακριβά», δήλωσε ο Μίτσελ, ο οποίος στη συνέχεια απάντησε για:

Το ότι ο Ολυμπιακός δεν είχε ενέργεια στην επανάληψη: «Άλλαξε η έντασή μας και χάλασε η κυκλοφορία της μπάλας. Δώσαμε στην Παρί την ευκαιρία να έχει την κατοχή και συνέχεια στο παιχνίδι της. Είχαμε προβλήματα στην άμυνα, όμως όχι τόσα ώστε να αλλάξει η εικόνα του ματς. Ήμασταν πολύ λιγότερο επιθετικοί με την μπάλα και λιγότερο ενεργοί στην άμυνά μας».

Το τι έφταιξε και η ομάδα του δέχθηκε τρία γκολ από κόρνερ: «Τώρα που δεχτήκαμε τρία ολόιδα γκολ και γνωρίζοντας τη δουλειά που έχουμε κάνει σ΄ αυτόν τον τομέα, δεν το περιμέναμε. Αν δούμε ξανά τις φάσεις αυτές θα κατηγορήσουμε τον Σάμαρη. Ήταν από τους καλύτερους του αγώνα και αυτές οι φάσεις ήταν σκληρές για εκείνον. Δεν μπορώ να πω κάτι κακό για τους παίκτες μου, γιατί δεν φταίνε αυτοί, αλλά εγώ γιατί τους δείχνω πως να μαρκάρουν».

OLYMPIACOS FC - OFFICIAL YOUTUBE CHANNEL

Τη στάση του φίλαθλου κοινού: «Το χειροκρότημα ήταν μια αναγνώριση για τους ποδοσφαιριστές και την προσπάθειά τους. Αν κάποιος έβλεπε μόνο το αποτέλεσμα θα πίστευε πως η Παρί πήρε μια εύκολη νίκη. Δεν συνέβη όμως αυτό, πιστεύω ότι τη δυσκολέψαμε αρκετά και το αναγνώρισε ο κόσμος. Οι φίλοι του Ολυμπιακού είδαν έναν Ολυμπιακό που τους άρεσε, αλλά και μια βαριά ήττα».

Το αν η έλλειψη ανταγωνισμού στο πρωτάθλημα έχει αντίκτυπο στην Ευρώπη: «Όλοι γνωρίζουμε πως είναι διαφορετικό το ελληνικό πρωτάθλημα από την Ευρώπη. Σήμερα οι παίκτες όμως, δεν υπήρχε κάτι που να μην έκαναν απ' όσα τους ζητήσαμε. Υπήρξαν όμως συγκεκριμένα λάθη που μας κόστισαν. Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε τις ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος μ' αυτές του Τσάμπιονς Λιγκ, δεν μπορούμε να αναλύσουμε τις ομάδες της Τουρκίας, της Γερμανίας ή της Ισπανίας. Συνήθως οι μικρότερες είναι αυτές που χάνουν κι αυτό δείχνει τη διαφορά του επιπέδου».

Τις πιθανότητες πρόκρισης: «Είμαι πολύ αισιόδοξος, γι΄ αυτό προετοιμάσαμε το ματς για να νικήσουμε. Γι΄ αυτό κάναμε ένα φανταστικό πρώτο ημίχρονο και γι αυτό το λόγο θα συνεχίσουμε να πιστεύουμε πως θα περάσουμε. Από τη στιγμή που είδα την ομάδα μου να παίζει έτσι, θα σκεφτώ πως υπάρχει πιθανότητα να την ξαναδώ να κάνει πάλι τέτοιο ημίχρονο και να νικάει με 2-0».

Το αν πήρε μάθημα στο ντεμπούτο του ως προπονητής στο Τσάμπιονς Λιγκ: «Είμαι μεγάλος σε ηλικία αλλά συνεχίζω να μαθαίνω. Επειδή μου αρέσει να κερδίζω δεν είμαι ικανοποιημένος από την ήττα, όμως θέλω να συνεχίσω να δουλεύω γιατί δεν είναι μια καθοριστική ήττα».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις