Μπονγκ: «Ασυγχώρητα γκολ...»

Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2013 00:49
UPD:00:53
REUTERS/JOHN KOLESIDIS

O Γκαετάν Μπονγκ σε στιγμιότυπο από τον αγώνα με την Παρί Σεν Ζερμέν.

A- A A+

Στον «φθηνό» τρόπο με τον οποίο δέχθηκε τα τρία από τα τέσσερα γκολ η ομάδα του εστίασε ο Γκαετάν Μπονγκ στις δηλώσεις του, μετά το πέρας της αναμέτρησης με την Παρί Σεν Ζερμέν. 

«Δεν αξίζαμε να δεχτούμε τέσσερα γκολ. Όταν ισοφαρίσαμε θα έπρεπε να πετύχουμε κι άλλο τέρμα πριν το τέλος του ημιχρόνου. Δεχτήκαμε γκολ από στημένες φάσεις, πράγμα που είναι απαγορευτικό και δεν συγχωρείται. Πρέπει να πάρουμε τη νίκη στα δύο επόμενα παιχνίδια. Έπαιξα τραυματίας αλλά ήρθα στον Ολυμπιακό για να βοηθάω. Δεν γινόταν να χάσω αυτό το παιχνίδι», υπογράμμισε ο Καμερουνέζος αμυντικός.

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Μανιάτης είπε: «Αδικούμαστε από το αποτέλεσμα, δεν το αξίζαμε Προσπαθήσαμε πολύ από το πρώτο λεπτό να παίξουμε ανοιχτά απέναντι σε μια δυνατή ομάδα. Αν χάσεις την αυτοσυγκέντρωσή σου, το πληρώνεις. Έτσι κι εμείς, πληρώσαμε την κακή αντίδραση στις στημένες φάσεις. Στη συνέχεια νομίζω θα είναι καλύτερα τα πράγματα».

OLYMPIACOS FC - OFFICIAL YOUTUBE CHANNEL

Δείτε τις δηλώσεις που έκαναν on camera οι παίκτες του Ολυμπιακού αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Πάουλο Μασάντο δήλωσε: «Κάναμε ένα καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο, πιέσαμε πάρα πολύ μία ομάδα με σπουδαίους παίκτες και το 1-1 στο πρώτο ημίχρονο μας αδικεί. Από ένα σημείο και μετά η Παρί μας πίεσε πάρα πολύ και μας ανάγκασε να κάνουμε αρκετά λάθη. Η εικόνα του δεύτερου μέρους δεν οφείλεται σε λόγους φυσικής κατάστασης, αλλά οφείλεται στην ποιότητα της Παρί που βρήκε τρόπους να μας πιέσει πολύ. Για εμάς δεν τελείωσε κάτι και θα πάμε στο Βέλγιο για τη νίκη».

Ο «δαιμόνιος» Βλάντιμιρ Βάις εστίασε στην υποστήριξη που είχαν αυτός και οι συμπαίκτες του από το φίλαθλο κοινό του Ολυμπιακού: «Οι οπαδοί μας ήταν υπέροχοι σε όλη τη διάρκεια και μέχρι το τέλος του παιχνιδιού. Ακόμη και μετά από μια ήττα με 4-1 ήταν στο πλευρό μας. Αυτό μας κάνει να ελπίζουμε πως θα είναι δίπλα μας σε όλα τα παιχνίδια. Σήμερα παίξαμε με ένα συγκεκριμένο σύστημα. Θα μπορούσαμε να είμαστε εμείς μπροστά με 3-1 στο ημίχρονο».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις