Champions League: Πρεμιέρα για τον Ολυμπιακό της Ευρώπης

Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2013 12:04
UPD:12:07
ICON/ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

Ο Ολυμπιακός ξεκινά τις υποχρεώσεις του εντός έδρας αντιμετωπίζοντας την πρωταθλήτρια Γαλλίας Παρί (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωσης της «γηραιάς ηπείρου», το Τσάμπιονς Λιγκ, ανοίγει απόψε τις πύλες στο ανυπόμονο κοινό της, με τις αναμετρήσεις της πρεμιέρας στην αγωνιστική περίοδο 2013-2014.

Το ελληνικό ενδιαφέρον είναι έντονο, καθώς ο Ολυμπιακός συμμετέχει στον 3ο όμιλο μαζί με τις Παρί Σεν Ζερμέν, Μπενφίκα και Άντερλεχτ. Η σύνθεση του ομίλου δίνει ελπίδες στους πρωταθλητές Ελλάδας για την κατάκτηση μιας εκ των πρώτων δύο θέσεων, σερ κάθε περίπτωση όμως οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να κοπιάσουν πολύ.  

Ο Ολυμπιακός ξεκινά τις υποχρεώσεις του εντός έδρας αντιμετωπίζοντας την πρωταθλήτρια Γαλλίας Παρί, σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι απέναντι σε ένα συγκρότημα που διαθέτει «γαλαξία αστέρων», όπως τους Ιμπραΐμοβιτς, Καβάνι, Λαβέτσι, Λούκας, Παστόρε (είναι τραυματίες), όμως έχει τις πιθανότητές του αν καταφέρει να ελέγξει το ρυθμό.

REUTERS/YORGOS KARAHALIS

Στιγμιότυπο από την προπόνηση της Παρί Σεν Ζερμέν στο Καραϊσκάκη.

OLYMPIACOS FC - OFFICIAL YOUTUBE CHANNEL

Δείτε πλάνα από την τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού πριν τον μεγάλο αγώνα της πρεμιέρα του Champions League απέναντι στη γαλλική Παρί Σεν Ζερμέν

OLYMPIACOS FC - OFFICIAL YOUTUBE CHANNEL

Στον άλλο αγώνα του 3ου ομίλου η Μπενφίκα, που ψάχνει να βρει τα «πατήματα» της, θα υποδεχθεί την Άντερλεχτ, σε μία ανοιχτή αναμέτρηση με τους «αετούς της Λισαβόνας» να έχουν πάντως το προβάδισμα.

Το σημερινό πρόγραμμα: 

1ος όμιλος: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μπάγερ Λεβερκούζεν, Ρεάλ Σοσιεδάδ-Σαχτάρ Ντόνετσκ

2ος όμιλος: Γαλατασαράι-Ρεάλ Μαδρίτης, Κοπεγχάγη-Γιουβέντους

3ος όμιλος: Μπενφίκα-Αντερλεχτ, Ολυμπιακός-Παρί Σεν Ζερμέν

4ος όμιλος: Μπάγερν-ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Βικτόρια Πλζεν-Μάντσεστερ Σίτι

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις