Μπλαν: «Θέλουμε να φτάσουμε στα ημιτελικά»

Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2013 20:55
UPD:21:04
EPA/IAN LANGSDON

«Όπως και αν παίξει ο Ολυμπιακός, εμείς δεν ασχολούμαστε. Θα αγωνιστούμε όπως και στα ματς στην Γαλλία», είπε ο ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λοράν Μπλαν (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Χωρίς διαφοροποίηση στον τρόπο παιχνιδιού της θα παίξει αύριο με τον Ολυμπιακό η Παρί Σεν Ζερμέν, που φέτος έχει στόχο τους ημιτελικούς στο Τσάμπιονς Λιγκ όπως δήλωσε ο προπονητής της, Λοράν Μπλαν, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα με τον πρωταθλητή Ελλάδας

«Σίγουρα θέλουμε να πάρουμε αποτέλεσμα και να υπάρξει συνέχεια. Σε κάθε ματς όμως ο αντίπαλος είναι διαφορετικός. Δεν ξέρουμε πόσο θα διαφέρει. Εμείς θα κυνηγήσουμε τη νίκη αλλά αυτό θα το δούμε αύριο. Θα παίξουμε το παιχνίδι μας. Όπως και αν παίξει ο Ολυμπιακός, εμείς δεν ασχολούμαστε. Θα αγωνιστούμε όπως και στα ματς στην Γαλλία», είπε ο έμπειρος τεχνικός.

Όσο για τους φετινούς στόχους της Παρί; «Θέλουμε να πάμε καλύτερα από πέρυσι στην Ευρώπη. Πέρυσι φτάσαμε στους "8", αν φέτος πάμε στους "4" θα είναι μεγάλο κατόρθωμα. Πρέπει να περάσουμε τους ομίλους. Να μαζέψουμε όσους βαθμούς περισσότερους γίνεται. Πάντα το πρώτο ματς είναι σημαντικό και πρέπει να το κερδίσεις. Βεβαίως ο Ολυμπιακός δεν θα συμφωνεί, όμως εμείς θα πρέπει να παλέψουμε για να κερδίσουμε».

Για την εικόνα που έχει για τον Ολυμπιακό υπογράμμισε πως «βλέπω μία ομάδα που παίζει πολύ επιθετικό ποδόσφαιρο. Είδα τα τελευταία δύο παιχνίδια και τα γκολ που έχει βάλει ο Μήτρογλου. Παρόλα αυτά δεν ξέρω αν θα συνεχίσει τόσο επιθετικά ή θα αλλάξει τρόπο παιχνιδιού, λόγω του αγώνα. Επίσης, ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλός στις στημένες φάσεις».

Τους παίκτες της Παρί εκπροσώπησε ο Ιταλός τερματοφύλακας Σαλβατόρε Σιρίγκου, ο οποίος δήλωσε πως η ομάδα του είναι πιο έμπειρη από πέρυσι αλλά αρνήθηκε ότι είναι φαβορί για τον αυριανό αγώνα. «Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια, άρα αυτό σημαίνει ότι να πρέπει να έχουμε συνέχεια την προσοχή μας στον αγώνα, αφού ανά πάσα στιγμή μπορεί να γίνει η ζημιά», δήλωσε ο Σιρίγκου.

«Δεν θεωρώ πως είναι το πρώτο μεγάλο ματς. Ήδη έχουμε δώσει αρκετά. Κάθε ματς είναι ξεχωριστό και σημαντικό. Είτε παίζεις με τον Ολυμπιακό είτε με την Μπορντό, όπως παίξαμε πριν από λίγες ημέρες. Εσείς λέτε πως είμαστε φαβορί. Εμείς ξέρουμε πως έχουμε να παίξουμε με τον πρωταθλητή Ελλάδας. Είναι ομάδα που παίζει πολλά χρόνια στο Τσάμπιονς Λιγκ. Παίζουμε σε μία καυτή έδρα. Σεβόμαστε πολύ αυτή την ομάδα», πρόσθεσε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις