Ιταλία: Έχασε βαθμούς και Γκόμες η Φιορεντίνα

Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2013 18:39
UPD:18:44
EPA/CLAUDIO GIOVANNINI

Οι «βιόλα» θα χάσουν για περίπου ένα μήνα τον Μάριο Γκόμεζ, ο οποίος τραυματίστηκε στο δεξί γόνατο.

A- A A+

Απρόσμενη εντός έδρας απώλεια για τη Φιορεντίνα, που παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στο «Αρτέμιο Φράνκι» απέναντι στην Κάλιαρι και έχασε την ευκαιρία να πιάσει στην κορυφή τη Νάπολι.

Οι παίκτες του Βιντσέντζο Μοντέλα προηγήθηκαν στο 71΄ με τον Μπόρχα Βαλέρο και όλα έδειχναν ότι θα έφταναν στο τρίποντο, μόνο που ο Μαουρίτσιο Πινίγια είχε διαφορετική γνώμη και «πάγωσε» το κοινό της Τοσκάνης, σκοράροντας στο 89΄.

Αυτό, όμως, δεν ήταν το μοναδικό άσχημο νέο, καθώς οι «βιόλα» θα χάσουν για περίπου ένα μήνα τον Μάριο Γκόμες, ο οποίος τραυματίστηκε στο δεξί γόνατο. Στη Ρώμη, η Λάτσιο έκανε «περίπατο» απέναντι στην Κιέβο Βερόνα, της οποίας επιβλήθηκε με 3-0 (8΄ Καντρέβα, 38΄ Καβάντα, 42΄ Λούλιτς).

EPA/STEFANO LANCIA

O Παναγιώτης Κονέ της Μπολόνια (Δ) προσπαθεί να ξεφύγει από το μαρκάρισμα του Αντρέα Λατσάρι της Ουντινέζε.

Με βασικό τον Παναγιώτη Κονέ για άλλον έναν αγώνα και τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο να αντικαθιστά στο 79ο λεπτό τον Αλεσάντρο Ντιαμάντι, η Μπολόνια έφυγε με ισοπαλία 1-1 από το «Φρίουλι» απέναντι στην Ουντινέζε (85΄ Ντι Νατάλε - 71΄ Ντιαμάντι), ενώ η Λιβόρνο νίκησε την Κατάνια με 2-0 (65΄, 72΄ Παουλίνιο) και η Βερόνα επικράτησε με το ίδιο σκορ (13' Μαρτίνιο, 90΄+ Ρομούλο) της Σασουόλο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις