Ισπανία: Σκόραρε ο Μπέιλ στο 2-2 της Ρεάλ με Βιγιαρεάλ

Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2013 01:58
UPD:02:46
REUTERS/HEINO KALIS
A- A A+

Την ευκαιρία να βρεθεί στην κορυφή της πριμέρα ντιβιζιόν, με τις Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, έχασε η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη, 2-2, με τη Βιγιαρεάλ στο «Μαδριγάλ.»

Ιδανικό θα ήταν για τον Γκάρεθ Μπέιλ το ντεμπούτο του με την φανέλα της «βασίλισσας», εφόσον η ομάδα του έπαιρνε τους τρεις βαθμούς. Ο Ουαλός σταρ πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης στο 38΄ (οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί με τον Κάνι στο 21΄), αλλά οι «μερένγκες» δεν τα κατάφεραν, παρά το γεγονός ότι προηγήθηκαν με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο 64’. Έξι λεπτά μετά ο Τζιοβάνι Ντος Σάντος διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, που διατήρησε και το «κίτρινο υποβρύχιο» κοντά στην κορυφή (οι δύο ομάδες παρέμειναν αήττητες με τρεις νίκες και μία ισοπαλία).

CRISTIANO RONALDO

Βιγιαρεάλ - Ρεάλ Μ. 2-2

Τα 14 γκολ έφτασε στο πρωτάθλημα σε 4 αγωνιστικές η Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία με το 4-2 επί της Αλμερία έχει το απόλυτο στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Ο Βίγια στο 15΄ άνοιξε το σκορ, στο 35’ με πέναλτι του Ντιέγκο Κόστα έγινε  το 2-0, αλλά στο 40΄ ο Ρόντρι μείωσε για τους φιλοξενούμενους. Στο 64’ ο Τιάγκο και στο 67’ ο Γκαρσία ανέβασαν το δείκτη του σκορ στο 4-1, για να έρθει το τελικό 4-2 στις καθυστερήσεις από το Βιντάλ.

Όταν θέλει η Μέσι όλα γίνονται. Με γκολ του Αργεντινού στο 75΄ και εξαιρετική ασίστ στον Αλέξις Σάντσες στις καθυστερήσεις, η Μπαρτσελόνα επιβλήθηκε 3-2 της Σεβίλης, που παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα (δύο ισοπαλίες). Οι Καταλανοί έφτασαν στο 4Χ4 πολύ δύσκολα, αν και προηγήθηκαν 2-0 με τους Ντάνι Άλβες και Μέσι. Ο Ράκιτιτς στο 80΄ και ο Κόκε στο 89΄ «πάγωσαν» το «Καμπ Νου», ωστόσο, στο 94΄ο Σάντσες από τρομερή ενέργεια του Μέσι χάρισε στους γηπεδούχους ένα ακόμη «τρίποντο».

CRISTIANO RONALDO

Μπαρτσελόνα - Σεβίλλη 3-2

Στο άλλο ματς της ημέρας, Λεβάντε και Σοσιεδάδ έμειναν στο 0-0, με το Λουκά Βύντρα να παίζει σε όλο το 90λεπτο με τους γηπεδούχους.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις