Αθλητικά
Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2013 01:58

Ισπανία: Σκόραρε ο Μπέιλ στο 2-2 της Ρεάλ με Βιγιαρεάλ

Την ευκαιρία να βρεθεί στην κορυφή της πριμέρα ντιβιζιόν, με τις Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, έχασε η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη, 2-2, με τη Βιγιαρεάλ στο «Μαδριγάλ.»

Την ευκαιρία να βρεθεί στην κορυφή της πριμέρα ντιβιζιόν, με τις Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, έχασε η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη, 2-2, με τη Βιγιαρεάλ στο «Μαδριγάλ.»

Ιδανικό θα ήταν για τον Γκάρεθ Μπέιλ το ντεμπούτο του με την φανέλα της «βασίλισσας», εφόσον η ομάδα του έπαιρνε τους τρεις βαθμούς. Ο Ουαλός σταρ πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης στο 38΄ (οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί με τον Κάνι στο 21΄), αλλά οι «μερένγκες» δεν τα κατάφεραν, παρά το γεγονός ότι προηγήθηκαν με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο 64’. Έξι λεπτά μετά ο Τζιοβάνι Ντος Σάντος διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, που διατήρησε και το «κίτρινο υποβρύχιο» κοντά στην κορυφή (οι δύο ομάδες παρέμειναν αήττητες με τρεις νίκες και μία ισοπαλία).

Τα 14 γκολ έφτασε στο πρωτάθλημα σε 4 αγωνιστικές η Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία με το 4-2 επί της Αλμερία έχει το απόλυτο στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Ο Βίγια στο 15΄ άνοιξε το σκορ, στο 35’ με πέναλτι του Ντιέγκο Κόστα έγινε  το 2-0, αλλά στο 40΄ ο Ρόντρι μείωσε για τους φιλοξενούμενους. Στο 64’ ο Τιάγκο και στο 67’ ο Γκαρσία ανέβασαν το δείκτη του σκορ στο 4-1, για να έρθει το τελικό 4-2 στις καθυστερήσεις από το Βιντάλ.

Όταν θέλει η Μέσι όλα γίνονται. Με γκολ του Αργεντινού στο 75΄ και εξαιρετική ασίστ στον Αλέξις Σάντσες στις καθυστερήσεις, η Μπαρτσελόνα επιβλήθηκε 3-2 της Σεβίλης, που παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα (δύο ισοπαλίες). Οι Καταλανοί έφτασαν στο 4Χ4 πολύ δύσκολα, αν και προηγήθηκαν 2-0 με τους Ντάνι Άλβες και Μέσι. Ο Ράκιτιτς στο 80΄ και ο Κόκε στο 89΄ «πάγωσαν» το «Καμπ Νου», ωστόσο, στο 94΄ο Σάντσες από τρομερή ενέργεια του Μέσι χάρισε στους γηπεδούχους ένα ακόμη «τρίποντο».

Στο άλλο ματς της ημέρας, Λεβάντε και Σοσιεδάδ έμειναν στο 0-0, με το Λουκά Βύντρα να παίζει σε όλο το 90λεπτο με τους γηπεδούχους.