Βάις: «Πρώτα η Ξάνθη και μετά η Παρί ΣΖ»

Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2013 12:57
UPD:13:08
Icon/ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΛΤΑΣ

Ο παίκτης του Ολυμπιακού Βλάντιμιρ Βάις.

A- A A+

Το μυαλό στη Ξάνθη και όχι στην Παρί Σεν Ζερμέν πρέπει να έχουν οι παίκτες του Ολυμπιακού, σύμφωνα με το Βλάντιμιρ Βάις.

Ο Σλοβάκος ακραίος μέσος τόνισε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού ότι η αυριανή αναμέτρηση με τους Ακρίτες είναι το παιχνίδι που τον απασχολεί περισσότερο, όπως και τους συμπαίκτες του και όχι αυτό με τους πρωταθλητές Γαλλίας.

«Όλοι μας σκεφτόμαστε τον αγώνα με την Ξάνθη. Στη συνέχεια θα δούμε την Παρί Σεν Ζερμέν», σχολίασε αρχικά ο παίκτης του Ολυμπιακού και συνέχισε: «Κάθε παιχνίδι είναι το ίδιο σημαντικό για εμάς, όποιος και αν είναι ο αντίπαλος. Μπορεί να ακούγεται κλισέ, αλλά πράγματι έτσι είναι. Πολλές φορές δεν έχει σημασία ποιον αντιμετωπίζουμε, αλλά ο τρόπος με τον οποίο θα παίξουμε εμείς. Αν έχουμε την απόδοση που είχαμε στο δεύτερο ημίχρονο της τελευταίας μας αναμέτρησης και αντιμετωπίσουμε και την Ξάνθη με τον ίδιο τρόπο, τότε θα φθάσουμε στη νίκη. Κάθε παιχνίδι πρωταθλήματος θέλουμε να το κερδίζουμε».

Για το ματς με την Παρί ανέφερε: «Είναι γεγονός ότι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού αυτό το ματς περιμένουν να δουν. Μπορεί η Μπενφίκα και η Αντερλεχτ να είναι καλές ομάδες, όμως όλοι περιμένουν με αγωνία το παιχνίδι απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν. Γνωρίζουμε πως διαθέτει μεγάλους παίκτες, διάσημους και ακριβούς και σίγουρα ο κόσμος περιμένει να τους δει. Περιμένουμε απ' τον κόσμο να δώσει μαζικό "παρών", όπως και σε όλα τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ. Σίγουρα αναμένουμε μία φανταστική ατμόσφαιρα σε αυτό το ματς.»

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις