Σαβιόλα: «Όλα για την πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ»

Ο Αργεντινός άσος υποσχέθηκε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια από την ομάδα του
Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2013 14:49
UPD:14:51
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΦΩΤΗΣ ΠΛΕΓΑΣ Γ.

Ο παίκτης του Ολυμπιακού Χαβιέρ Σαβιόλα μιλάει στους δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού.

A- A A+

Τον καλύτερο εαυτό τους θα δώσουν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού προκειμένου να προκριθούν στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, υποσχέθηκε ο σταρ των «ερυθρόλευκων», Χαβιέ Σαβιόλα.

Ο Αργεντινός άσος μίλησε στα ΜΜΕ μετά το πέρας της σημερινής προπόνησης, υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι ο στόχος της Ευρώπης δεν θα πρέπει να αποσπάσει την προσοχή από το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας. 

«Στο μυαλό μας αυτή τη στιγμή είναι στη Ξάνθη. Θέλουμε να πάρουμε αυτό το σημαντικό παιχνίδι, να πετύχουμε την τέταρτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα και να πάμε με την καλύτερη ψυχολογία στο ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν», δήλωσε ο Σαβιόλα.

OLYMPIACOS FC - OFFICIAL YOUTUBE CHANNEL

Διαβάστε τι είπαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας στο Olympiacos TV

«Πρόκειται για ένα δύσκολο όμιλο, αλλά θα παλέψουμε για την πρόκριση, θα τα δώσουμε όλα. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να κερδίσει η ομάδα μου και θα είναι ευχάριστο να συνδυαστεί και με ένα δικό μου γκολ. Χάρηκα πολύ που κληρωθήκαμε με την Μπενφίκα. Θα συναντήσω παλιούς φίλους και ανθρώπους με τους οποίους διατηρώ καλές σχέσεις», συμπλήρωσε.

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΦΩΤΗΣ ΠΛΕΓΑΣ Γ.

Ο παίκτης του Ολυμπιακού Ανδρέας Σάμαρης μιλά στους δημοσιογράφους.

Στο ίδιο... «μήκος κύματος» ο Ανδρέας Σάμαρης, τόνισε κατά τη σημερινή media day του Ολυμπιακού ότι αρχικός στόχος είναι η νίκη επί της ακριτικής ομάδας προκειμένου να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο η ψυχολογία των συμπαικτών του. 

«Το μυαλό μας βρίσκεται στο ματς με την Ξάνθη. Πρέπει να δείξουμε τον επαγγελματισμό μας και να φτάσουμε στη νίκη. Έχουμε αποκτήσει ένα σημαντικό προβάδισμα σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές αλλά δεν πρέπει να εφησυχάσουμε και να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο, να πάρουμε την τέταρτη σερί νίκη και να πάμε με καλή ψυχολογία στο ματς με την Παρί», είπε ο μέσος του Ολυμπιακού.

«Έχουμε κάποια επίσημα παιχνίδια στα πόδια μας και αρχίσαμε να βρίσκουμε ο ένας τον άλλο. Με την βοήθεια του κόσμου θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε το μειονέκτημα από την έλλειψη ομοιογένειας. Σημαντικό να κερδίσουμε μια τόσο μεγάλη ομάδα και να μπούμε με το δεξί στην διοργάνωση. Όσο για μένα, δεν περίμενα να μπω τόσο γρήγορα στην ενδεκάδα», πρόσθεσε με ειλικρίνεια. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις