Στην Αθήνα ο Γιαταμπαρέ, ανακοινώθηκε ο Εντιγκά

Δανεικός από τη Μονακό ο Κονγκολέζος άσος
Σάββατο, 31 Αυγούστου 2013 18:10
UPD:19:31
REUTERS/PIERRE MURATI

Σήμερα, το δρομολόγιο Παρίσι-Αθήνα ακολούθησε και ο έτερος Αφρικανός που θα ενταχθεί στον Ολυμπιακό, ο Σαμπού Γιαταμπαρέ, τη μεταγραφή του οποίου στον πρωταθλητή Ελλάδας ανακοίνωσε από χθες η πρώην πια ομάδα του, η Μπαστιά (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Την αρχή έκανε ο Ντελβέν Εντιγκά, ο οποίος αφίχθη στην Ελλάδα χθες το βράδυ συνοδευόμενος από τον Κριστιάν Καρεμπέ.

Σήμερα, το δρομολόγιο Παρίσι-Αθήνα ακολούθησε και ο έτερος Αφρικανός που θα ενταχθεί στον Ολυμπιακό, ο Σαμπού Γιαταμπαρέ, τη μεταγραφή του οποίου στον πρωταθλητή Ελλάδας ανακοίνωσε από χθες η πρώην πια ομάδα του, η Μπαστιά.

Ο μέσος από το Μάλι διαθέτει γαλλικό διαβατήριο και η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό θα ανακοινωθεί μετά τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί. Να σημειωθεί ότι οι Κορσικανοί ανέφεραν ότι το κόστος μεταγραφής του Γιαταμπαρέ ανήλθε στα 2.2 εκ. ευρώ.

OLYMPIACOS FC - OFFICIAL YOUTUBE CHANNEL

Δείτε τις πρώτες δηλώσεις του Εντινγκά στο Olympiacos TV, μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του από τον Ολυμπιακό.

Εν τω μεταξύ, οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του Εντικγκά, που θα παίξει για ένα χρόνο ως δανεικός από τη Μονακό, με την ακόλουθη λακωνική ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ντελβίν Εντινγκά. Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Κονγκολέζος ποδοσφαιριστής δήλωσε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ στον Ολυμπιακό, είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για τον σύλλογο και τους φιλάθλους μας"».

Να σημειωθεί, επίσης, ότι ο Χοσέ Χολέμπας συμπεριλήφθηκε τελικά στην αποστολή για τον αυριανό αγώνα στη Λιβαδειά, κι αυτό σημαίνει ότι κατά πάσα πιθανότητα παραμένει στον Ολυμπιακό.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις