Χωρίς Κλωναρίδη στην Πάτρα ο Παναθηναϊκός

Σάββατο, 07 Σεπτεμβρίου 2013 20:38
UPD:21:00
Icon/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ο Βίκτορας Κλωναρίδης.

A- A A+

Με τους Ντάνιελ Πράνιτς, Μπαλμπόα και Αμπντούλ Ατζαγκούν, αλλά χωρίς το Βίκτορα Κλωναρίδη θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός την Παναχαϊκή στο αυριανό φιλικό που θα γίνει στην Πάτρα.

Ο τεχνικός των «πρασίνων», Γιάννης Αναστασίου, πήρε στην αποστολή τους τρεις από τους τέσσερις τελευταίους νεοαποκτηθέντες. Ο Κλωναρίδης 'έμεινε εκτός, καθώς είχε κάποιες ενοχλήσεις στο πόδι του κι αποφασίστηκε να προφυλαχθεί ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Στην Πάτρα δεν θα μεταβεί ούτε ο Εμίρ Μπαϊράμι, ο οποίος δεν 'έλαβε μέρος στη σημερινή προπόνηση, καθώς είχε πόνους στη μέση του. Ατομικό ακολούθησαν οι Σίλντενφελντ και Σταματάκης, που επίσης αποκλείστηκαν. Εκτός έμειναν και οι διεθνείς Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος, Μαρινάκης, Λαγός και Καρέλης (εθνική Ελπίδων).

Αναλυτικά, η αποστολή: Κοτσόλης, Ταμπάκης, Αναγνωστόπουλος, Σπυρόπουλος, Κουτρουμπής, Ρισβάνης, Νάνο, Χουχούμης, Ατζαγκούν, Αμπεϊντ, Μέντες, Ζέκα, Αναστασόπουλος, Πράνιτς, Ντίνας, Μουζακίτης, Μπαλμπόα, Αποστολόπουλος και Μπεργκ. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις