Κλιμάκωση κινητοποιήσεων προαναγγέλλουν οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ

Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2013 13:31
UPD:15:07
EUROKINISSI/ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ

Οι συγκεντρωμένοι συνέχισαν να φωνάζουν συνθήματα και πέταξαν μπουκάλια στο κτήριο -προς τον όροφο που βρίσκεται το γραφείο του κ. Σταϊκούρα, πριν ξεκινήσουν πορεία προς τη Βουλή.

A- A A+

Δεν ικανοποίησαν τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ οι δεσμεύσεις του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα ως προς το μέλλον της επιχείρησης.

NAFTEMPORIKIGR

Το συλλαλητήριο των εργαζομένων στη ΛΑΡΚΟ

Το πλήθος που διαδήλωνε έξω από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους αντέδρασε έντονα όταν ολοκληρώθηκε η συνάντηση του αναπληρωτή υπουργού με αντιπροσωπεία των εργαζομένων.

NAFTEMPORIKIGR

«Μας είπε ότι η θέση της κυβέρνησης είναι να μη χαθούν οι θέσεις εργασίας. Συνεχίζουμε τον αγώνα και ο αγώνας είναι μακρύς και δύσκολος. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα, μπορούμε να τους αντιμετωπίσουμε», δήλωσε ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων Ανδρέας Κορετζέλος.

NAFTEMPORIKIGR

Οι συγκεντρωμένοι συνέχισαν να φωνάζουν συνθήματα και πέταξαν μπουκάλια στο κτήριο -προς τον όροφο που βρίσκεται το γραφείο του κ. Σταϊκούρα, πριν ξεκινήσουν πορεία προς το Σύνταγμα.

Όταν έφθασαν έξω από Βουλή μερίδα εργαζομένων αποδοκίμασε έντονα τον Προκόπη Παυλόπουλο.

NAFTEMPORIKIGR

Οι διαδηλωτές κύκλωσαν τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, τον προπηλάκισαν και του πέταξαν νερό, πριν αυτός μπει στο αυτοκίνητό του και αποχωρήσει.

Εκπρόσωποι των εργαζομένων συναντήθηκαν εντός του κοινοβουλίου με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα και με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΚΚΕ Θανάση Παφίλη, οι οποίοι δήλωσαν αλληλέγγυη στον αγώνα τους. Ο κ. Τσίπρας δεσμεύθηκε μάλιστα πως θα δώσει το παρών στις κινητοποιήσεις τους.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μετά και τις σημερινές εξελίξεις οι εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ δηλώνουν έτοιμοι να κλιμακώσουν τον αγώνα τους και προτίθενται στο άμεσο μέλλον να συνεδριάσουν για να αποφασίσουν τα επόμενα βήματά τους.

Στις προθέσεις τους συγκαταλέγεται και ο αποκλεισμός της εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας στο ύψος του Μαρτίνου.

ΜΑΚΗΣ ΣΥΝΟΔΙΝΟΣ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή