Ευρωμπάσκετ: Ξεκίνησε θεραπεία ο Σπανούλης

Παρασκευή, 06 Σεπτεμβρίου 2013 13:35
UPD:13:45
EPA/ANTONIO BAT

Ο Βασίλης Σπανούλης κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα με τη Ρωσία υπέστη διάστρεμμα και ήδη από τα ξημερώματα ξεκίνησε θεραπεία και δεν θα λάβει μέρος στην απογευματινή προπόνηση της ομάδας.

A- A A+

Μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες συμμετοχής του Βασίλη Σπανούλη στον αυριανό αγώνα με την Τουρκία, για τον 4ο όμιλο του Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας.

Ο διεθνής γκαρντ, ο οποίος τραυματίστηκε στη διάρκεια του χθεσινού ματς με τη Ρωσία, υπέστη διάστρεμμα και δεν μπόρεσε να βοηθήσει την εθνική στο τελευταίο 10λεπτο (έπαιξε μόλις ένα λεπτό). 

Οι εξετάσεις που υποβλήθηκε έδειξαν το πρόβλημα στο δεξιό του αστράγαλο και ήδη από τα ξημερώματα ξεκίνησε θεραπεία και δεν θα λάβει μέρος στην απογευματινή προπόνηση της ομάδας.

Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί αύριο το πρωί, ωστόσο, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα οι πιθανότητες να προλάβει το μεγάλο ματς με τους Τούρκους δεν είναι με το μέρος του. Ο Λαρισαίος γκαρντ δηλώνει αποφασισμένος να «σφίξει τα δόντια» και να παίξει, ωστόσο, ο κίνδυνος της υποτροπής είναι μεγάλος και κάτι τέτοιο θα ήταν ολέθριο, τόσο για τον ίδιο, αλλά και για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Εφόσον δεν τα καταφέρει, τότε το βάρος θα πέσει στους Σλούκα και Ζήση, ενώ χρέη οργανωτή-εκτελεστή μπορεί να εκτελέσει και ο Μάικ Μπράμος.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις