Ακης Τσοχατζόπουλος: Η Βίκυ είναι θύμα της υπόθεσης

Πέμπτη, 05 Σεπτεμβρίου 2013 13:07
UPD:13:14
Eurokinissi/EUROKINISSI
A- A A+

«Η δίωξη που υπέστη η γυναίκα μου και μητέρα ενός ανηλίκου παιδιού είναι θλιβερή, παράνομη και καταχρηστική», υποστήριξε ο Ακης Τσοχατζόπουλος στη δευτερολογία του, κάνοντας έκκληση στους δικαστές να την αποφυλακίσουν.

«Η Βίκη Σταμάτη είναι θύμα της υπόθεσης. Η φυλάκιση της που είναι προκαταβολή ποινής έχει τραγικές συνέπειες σε ανθρώπινο επίπεδο. Κατέστρεψε μια οικογένεια και ο γιος μας εξορίστηκε στο Ζέλι», είπε χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός.

Ο κατηγορούμενος υποστήριξε ακόμη ότι εκείνος είχε αναλάβει τη διαχείριση των οικονομικών λέγοντας πως η σύζυγός του δεν είχε την οποιαδήποτε ευθύνη. Τόνισε, μάλιστα, πως την ευθύνη για την αγορά του ακινήτου επί της Διονυσίου Αρεοπαγίτου την έχει αποκλειστικά ο ίδιος και όχι η σύζυγός του.

Αναφερόμενος στους συγκατηγορουμένους του, ο πρώην υπουργός, ανέφερε ότι βρίσκονται στο εδώλιο, επειδή είναι γνωστοί του.

Ευ. Λαμπροπούλου: Η Nobilis ήταν του Άκη

Τον λόγο έλαβε και η κατηγορούμενη λογίστρια Ευφροσύνη Λαμπροπούλου η οποία υποστήριξε πως η εταιρεία Nobilis  ήταν του Ακη Τσοχατζόπουλου.

«Ήρθα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου. Όχι να καταδικάσω άλλους κατηγορούμενους. Θλίβομαι και αγανακτώ για τα θέματα που τέθηκαν από τον Τσοχατζόπουλο. Τον διευκόλυνα για να κρυφτεί πίσω από την εταιρεία Νobilis , μέσω της οποίας αγοράστηκε το ακίνητο στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου», είπε χαρακτηριστικά η κατηγορουμένη.

Η Ευ. Λαμπροπούλου  φωτογράφισε τον Γιάννη Σμπώκο ως τον άνθρωπου που γνωρίζει για την συγκεκριμένη εταιρεία αλλά δεν μιλάει, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Οι Κρητικοί πρέπει να λένε και την αλήθεια.»
 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή