Ιταλία: Επίδειξη δύναμης από «Γιούβε» και Νάπολι

Σάββατο, 31 Αυγούστου 2013 23:41
UPD:01/09/2013 16:10
Reuters/GIORGIO PEROTTINO

Οι παίκτες της Γιουβέντους πανηγυρίζουν τη νίκη της ομάδας τους εναντίον της Λάτσιο στο Τορίνο.

A- A A+

Η αυλαία της 2ης αγωνιστικής στο καμπιονάτο άνοιξε με πολύ εντυπωσιακό τρόπο, καθώς τα ακλόνητα φαβορί για τον τίτλο, Γιουβέντους και Νάπολι, «φιλοδώρησαν» με «τεσσάρες» Λάτσιο και Κιέβο Βερόνα, αντίστοιχα.

Η αναμέτρηση στο Τορίνο ήταν ντέρμπι μόνο σε θεωρητικό επίπεδο. Η «βέκια σινιόρα» του Αντόνιο Κόντε έκανε ό,τι ήθελε στη «Γιουβέντους Αρένα» απέναντι στους «λατσιάλι» του Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς και το σκορ πήρε διάσταση.

Με δύο γκολ του Αρτούρο Βιντάλ στο 14΄ και 26΄ οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 2-0, ο Μίροσλαβ Κλόζε μείωσε στο 28΄, αλλά στην επανάληψη οι Ρωμαίοι «εξαφανίστηκαν». Ο Μίρκο Βούτσινιτς «έγραψε» το 3-1 στο 49΄, στο 63΄ ο Άντερσον Ερνάνες αποβλήθηκε και δέκα λεπτά πριν τη λήξη ο Κάρλος Τέβες διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, ενώ λίγο αργότερα ο Αργεντινός είχε δοκάρι.

JUVENTUS

Highlights: Γιουβέντους - Λάτσιο 4-1

Στη Βερόνα, με νέο «σόου» του Μάρεκ Χάμσικ η Νάπολι μετέτρεψε σε άνετη νίκη ένα παιχνίδι που φαινόταν να εξελίσσεται σε δύσκολο. Ο Σλοβάκος άσος των «παρτενοπέι» άνοιξε το σκορ στο 13΄, ο Αλμπέρτο Παλόσκι ισοφάρισε στο 24΄, ο Χοσέ-Μαρία Καγεχόν έκανε το 1-2 στο 28΄ αλλά ο Παλόσκι απάντησε εκ νέου στο 40΄.

Τελικά, το «γόρδιο δεσμό» έκοψε ο Χάμσικ με το δεύτερο τέρμα του, στο 64ο λεπτό, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν στο 70΄.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις