Οι «ερυθρόλευκοι» τελειώνουν με τις μεταγραφές των δύο μέσων

Γιαταμπαρέ και Ν΄ Ντινγκά οι βασικοί υποψήφιοι, σήμερα οι εξελίξεις
Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2013 12:22
UPD:12:50
Icon/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

Στην τελική ευθεία μπήκαν πλέον και οι τελευταίες μεταγραφικές υποθέσεις που απασχολούν τον Ολυμπιακό, ήτοι η απόκτηση δύο μέσων ικανών να κάνουν τη διαφορά στην Ελλάδα και να βοηθήσουν τους πρωταθλητές στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις τους.

Η ημέρα, μάλιστα, ευνοεί τις εξελίξεις, καθώς αμφότεροι οι στόχοι φέρονται να προέρχονται από τη Γαλλία, όπου βρίσκεται από χθες ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης, ενόψει της απογευματινής κλήρωσης του Τσάμπιονς Λιγκ.

Βασικός υποψήφιος είναι ο Σαμπού Γιαταμπαρέ της Μπαστιά, για την απόκτηση του οποίου διεξάγονται οι τελικές συζητήσεις, ενώ ως εναλλακτική λύση υπάρχει «σταντ μπάι» ο Μπακαγιέ Τραορέ της Μίλαν. Απόλυτο φαβορί, πάντως, είναι σε κάθε περίπτωση ο Γιαταμπαρέ, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι η απόκτησή του ίσως ανακοινωθεί ακόμη κι εντός της ημέρας.

Για τη θέση του αμυντικού μέσου ο Κριστιάν Καρεμπέ έχει προκρίνει την περίπτωση του Ντελβέν Ν΄ Ντινγκά της Μονακό, ο οποίος παραχωρείται δανεικός από τους Μονεγάσκους και όπως αναφέρει ο διαδικτυακός τόπος του γαλλικού περιοδικού «France Football», οι δύο ομάδες συμφώνησαν.

Για τη θέση του ανασταλτικού χαφ οι επιλογές είναι πάντως σαφώς περισσότερες, καθώς στην «ερυθρόλευκη» λίστα είναι σημειωμένα και τα ονόματα των Βουκόγεβιτς (Ντιναμό Κιέβου), Ντιοπ (Λεβάντε), Ενόχ (Άγιαξ) και Ρινάουντο (Σπόρτινγκ Λισσαβόνας).

Όσον αφορά στην υπόθεση του Ράφικ Τζιμπούρ, ο οποίος χθες μετέβη στις εγκαταστάσεις στο Ρέντη και προπονήθηκε μόνος του, τα πράγματα δεν είναι καλά για τον Αλγερινό φορ του Ολυμπιακού.

Ο Μίτσελ δεν είναι διατεθειμένος να τον δεχθεί, καθώς αφενός η συμπεριφορά του παίκτης ήταν (επιεικώς) αντιεπαγγελματική και αφετέρου, «συγχωροχάρτι» και επιστροφή είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσει πρόβλημα στα αποδυτήρια, οπότε αν δεν βρεθεί ομάδα γι αυτόν ως την προσεχή Δευτέρα, το... σενάριο της διακοπής συμβολαίου είναι το πιο πιθανό.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις