Ολυμπιακός: Τελειώνει του Χολέμπας στη Μπεσίκτας

Τετάρτη, 14 Αυγούστου 2013 18:13
UPD:18:23
Icon/ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό θα αποτελέσει σύντομα ο Χοσέ Χολέμπας (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Θέμα ωρών θα πρέπει να θεωρείται η μεταγραφή του Χοσέ Χολέμπας στη Μπεσίκτας. «Προ των πυλών» των «ερυθρόλευκων» ο Γκαετάν Μπονγκ της Βαλανσιέν.

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό θα αποτελέσει σύντομα ο Χοσέ Χολέμπας. Ο διεθνής αριστερός μπακ έχει συμφωνήσει σε όλα με τη Μπεσίκτας που του προσφέρει περισσότερα χρήματα από αυτά που παίρνει στους Πειραιώτες, ενώ σε ό,τι αφορά τις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες βρέθηκε η «χρυσή τομή» περίπου στα 2.2-2.5 εκ. ευρώ.

Ο ομογενής παίκτης θα αντικατασταθεί άμεσα, εφόσον αποχωρήσει από τους πρωταθλητές Ελλάδας, με το Γκαετάν Μπονγκ. Ο 25χρονος Καμερουνέζος (με γαλλικό διαβατήριο) θα είναι, εκτός απρόοπτου, ο παίκτης που προορίζεται για το βασικό σχήμα των Πειραιωτών, αφού το ενδιαφέρον της Βέρντερ Βρέμης δεν είναι τόσο προχωρημένο και «ζεστό». Δεν αποκλείεται, μάλιστα, η μεταγραφή του Μπονγκ (που έχει συμβόλαιο ως το 2014) να ολοκληρωθεί και να ανακοινωθεί πριν την πώληση του Χοσέ Χολέμπας, που αναμένεται να κλείσει το αργότερο ως την Παρασκευή.

Στο μεταξύ, δεν αργούν και οι εξελίξεις για την απόκτηση του αμυντικού χαφ. Ο 24χρονος Σαμπού Γιαταμπαρέ, που αγωνίζεται τόσο ως κόφτης όσο και ως «οκτάρι», κατάγεται από το Μάλι αλλά έχει γαλλικό διαβατήριο. Φέτος έχει παίξει σε ένα ματς με τη Μπαστιά στη Ligue 1, ενώ πέρσι είχε 28 ματς και 1 γκολ στο γαλλικό πρωτάθλημα. Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2015. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις