Παράσχος: «Θα παίξουμε επιθετικά αλλά όχι αλόγιστα»

Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2013 21:30
UPD:21:36
ICON/ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΛΤΑΣ

Ο προπονητής του Ατρόμητου, Γιώργος Παράσχος τόνισε, «θα παίξουμε επιθετικά, αλλά θα προσπαθήσουμε να προσέξουμε τα λάθη στα μετόπισθεν»,(φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Ο Ατρόμητος θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για να πάρει το καλύτερο δυνατό από τον αυριανό αγώνα εναντίον της Αλκμάαρ στην Ολλανδία (20:00), παρά το εις βάρος του 1-3 στο Περιστέρι στην πρώτη αναμέτρηση των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

«Δεν ήρθαμε εδώ απλά για ένα παιχνίδι και να γυρίσουμε χωρίς να κερδίσουμε κάτι. Παρόλο που το σκορ του πρώτου αγώνα είναι απαγορευτικό, θα κάνουμε προσπάθεια να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα, να αποδείξουμε ότι το 3-1 του πρώτου αγώνα δεν αντιπροσωπεύει την εικόνα των δύο ομάδων και να πάρουμε κάποιους βαθμούς στην Ευρώπη για να βελτιώσουμε τον συντελεστή της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν», τόνισε ο τεχνικός της ομάδας των δυτικών προαστίων, Γιώργος Παράσχος.

«Θα ρισκάρουμε πολύ. Θα προσπαθήσουμε να διαφοροποιήσουμε το παιχνίδι μας, να παίξουμε πιο επιθετικά παρόλο που είναι μεγάλο ρίσκο απέναντι σ’ αυτή την ομάδα. Θα ανοιχτούμε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα παίξουμε με 6-7 παίκτες στην επίθεση. Η Αλκμάαρ με 4-5 τελικές προσπάθειες, πέτυχε 3 γκολ. Το ρίσκο είναι ρίσκο, αλλά δεν θέλουμε να κάνουμε λάθη που θα μας στοιχίσουν. Θα παίξουμε επιθετικά, αλλά θα προσπαθήσουμε να προσέξουμε τα λάθη στα μετόπισθεν», συμπλήρωσε.

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών του Ατρομήτου παρέστη ο Σωκράτης Φυτανίδης, ο οποίος υπογράμμισε ότι «είναι σημαντικό να πετύχουμε ένα τέρμα νωρίς. Το σκορ δεν δείχνει με ακρίβεια τη διαφορά των δύο ομάδων. Θα μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλα γκολ και να πάρουμε την ισοπαλία».

Όπως εκτιμά ο διεθνής αμυντικός «οι πιθανότητες είναι λιγότερες έως μηδαμινές. Στόχος μας είναι το καλό ποδόσφαιρο και παράλληλα να διεκδικήσουμε κάθε πιθανότητα πρόκρισης. Έχουν γυρίσει και χειρότερα παιχνίδια, στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται. Απέναντί μας είναι μια ποιοτική ομάδα, η οποία στο πρώτο ματς μας δημιούργησε τρομερά προβλήματα στην κόντρα επίθεση. Στο ποδόσφαιρο όμως πρέπει να ελπίζεις, να διεκδικείς και να προκαλείς την τύχη σου. Ήρθαμε να ρισκάρουμε, να διεκδικήσουμε το αποτέλεσμα και όχι με κατεβασμένα τα χέρια».

Από την πλευρά του, ο τεχνικός της Αλκμάαρ, Γκέρτγιαν Φερμπέεκ, δήλωσε: «Παρά το καλό αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα βλέπουμε πολύ σοβαρά το ματς. Μετά την ήττα από την Ουτρέχτη, αν δεν δώσουμε τα πάντα μπορεί να στραβώσει ακόμα και το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Στο πρώτο ματς ο Ατρόμητος ξεκίνησε με 4-2-3-1 και μετά το δεύτερο γκολ το έκανε 4-1-3-2. Μπορεί να ξεκινήσουν έτσι στο παιχνίδι, αλλά δεν περιμένω να παίξουν φουλ επίθεση, γιατί αυτό θα είναι ρίσκο γι' αυτούς και, αν δεχτούν ένα γκολ, η υπόθεση-πρόκριση θα τελειώσει».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις