Τσάμπιονς Λιγκ: Αισιόδοξος ο Κέλερ για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2013 19:41
UPD:21:00
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο προπονητής της Σάλκε Γιενς Κέλερ κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης συνέντευξης τύπου πρίν από τον αγώνα ΠΑΟΚ - Σάλκε.

A- A A+

Μετρημένος στο λόγο του και μοιράζοντας τις πιθανότητες πρόκρισης σε ΠΑΟΚ και Σάλκε εμφανίστηκε ο τεχνικός της γερμανικής ομάδας, Γενς Κέλερ, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης μεταξύ των δύο ομάδων, για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Είναι 50-50 οι πιθανότητες πρόκρισης και οι δύο ομάδες έχουν τις προϋποθέσεις για επιτυχημένο παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε εμείς να επιστρέψουμε νικητές στο σπίτι μας. Δεν είναι συνηθισμένο να παίζει κανείς μπροστά σε 100 άτομα, όταν μάλιστα σε μια προπόνηση έχεις περισσότερους θεατές. Πρέπει να απομονώσουμε αυτόν τον παράγοντα και να αφοσιωθούμε στο στόχο μας στο παιχνίδι. Δεν έχω ζήσει ξανά κάτι τέτοιο, μπορεί κανείς να πει ότι είναι πλεονέκτημα για μας το γεγονός, διότι λογικά ο ΠΑΟΚ υπολόγιζε στους φιλάθλους του», είπε ο Κέλερ.

Ερωτηθείς για τους τραυματίες Μάτιπ, Ουτσίντα και Φαρφάν απάντησε: «Εχουν ταξιδέψει μαζί μας, προπονήθηκαν και θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή αν θα παίξουν». Για τις απουσίες του ΠΑΟΚ (Λίνο, Λάζαρ, Λόρενς), σχολίασε: «Περιμένω αύριο κάτι διαφορετικό από τον ΠΑΟΚ, αφού λείπουν τρεις βασικοί παίκτες του. Δεν περιμένω εκπλήξεις, όμως, γιατί ξέρω την ομάδα και το υλικό που διαθέτει. Έχουμε δουλέψει σκληρά για το ματς. Η διάθεση στην ομάδα δεν είναι στο καλύτερο δυνατό σημείο, αλλά αυτό δεν αυξάνει την πίεση που νιώθουμε. Προετοιμαστήκαμε, μιλήσαμε με παίκτες για τον αυριανό αγώνα. Αν περάσει η ομάδα θα έχει τρομερά πλεονεκτήματα, όχι μόνο οικονομικά. Θα είναι, επίσης, πρόκληση για τους παίκτες να αναμετρηθούν με τους καλύτερους της Ευρώπης».

PAOK FC / ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Ο Αμερικανός μέσος της Σάλκε, Ζερμέν Τζόουνς, με τη σειρά του, επισήμανε: «Δεν υποτιμήσαμε τον ΠΑΟΚ στο πρώτο παιχνίδι. Μπήκαμε δυνατά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε το θετικό αποτέλεσμα. Όλοι ξέρουμε τι διακυβεύεται από το αυριανό ματς. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αυτό που πρέπει και να προκριθούμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα έχει στόχο και θέλει να πάει εκεί. Όλοι το θέλουμε και έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις