Στέφενς: «Στη Σάλκε η πίεση»

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ εκτιμά ότι οι πιθανότητες πρόκρισης είναι 50-50
Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2013 17:40
UPD:21:08
ΑΠΕ-ΜΠΕ
A- A A+

«Κουμπωμένος» και κρατώντας κλειστά τα χαρτιά του εμφανίστηκε ο Χουμπ Στέφενς στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα με τη Σάλκε, που φέρει τον ΠΑΟΚ μπροστά στη μέγιστη πρόκληση της συμμετοχής στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Οι πιθανότητές πρόκρισης του ΠΑΟΚ είναι 50-50. Σε καμιά περίπτωση δε γίνεται λόγος για διάταξη ανάγκης. Έχουμε μεγάλο ρόστερ, ώστε να μπορούμε να παρακάμψουμε προβλήματα τραυματισμών. Οι παίκτες που θα κληθούν να παίξουν αύριο θα έχουν την ευκαιρία να δείξουν τις δυνατότητές τους», ξεκίνησε την τοποθέτησή του ο Ολλανδός τεχνικός. 

«Αύριο είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι. Είχαμε ένα αρνητικό κι ένα θετικό αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα, με ενδιάμεσο το ισόπαλο αποτέλεσμα με τη Σάλκε. Η Σάλκε έχει μεγαλύτερη πίεση, καθώς πρέπει να συνεχίσει στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ ο ΠΑΟΚ θέλει να συνεχίσει. Είναι κρίμα που ο αυριανός αγώνας θα γίνει χωρίς θεατές. Τα παιχνίδια γίνονται για τον κόσμο», πρόσθεσε.

«Είναι σούπερ το ότι είμαστε εδώ. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αισθανόμαστε άγχος. Είναι απίστευτο και ακατανόητο για μένα ότι αν αύριο η ομάδα αποκλειστεί θα έρθει ο θάνατος. Ο,τι και να γίνει αύριο, μεθαύριο και παραμεθαύριο θα φάμε και θα πιούμε. Το ποδόσφαιρο παίζεται και αλλού. Πρέπει να μείνουμε με τα δύο πόδια στο πάτωμα», συμπλήρωσε ο Στέφενς.

PAOK FC / ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Τους παίκτες του ΠΑΟΚ εκπροσώπησε ο Κώστας Κατσουράνης. «Δεν πρέπει να έχουμε άγχος, αυτό θα προσπαθήσω να μεταφέρω στους συμπαίκτες μου, αυτό λέει η εμπειρία μου. Δεν θα τελειώσει ο κόσμος και αν δεν περάσουμε. Θα έχουμε συνέχεια στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις μας αν αποκλειστούμε. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Πρέπει να παίξουμε, να το διασκεδάσουμε και να έχουμε μηδέν άγχος», τόνισε ο διεθνής μεσοαμυντικός.

«Η Σάλκε διαθέτει καλή ομάδα, την ξέρουμε και την είδαμε στον αγωνιστικό χώρο. Θα παίξει επιθετικά αλλά εμείς πρέπει να κρατήσουμε την εικόνα του δεύτερου ημιχρόνου, ειδικά αμυντικά. Είναι, βέβαια, μια άλλη μάχη η αυριανή, η οποία σίγουρα θα έχει και διαφορές σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι», κατέληξε.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Χακόμπο, Γλύκος, Σπυρόπουλος, Κατσικάς, Κατσουράνης, Βίτορ, Σκόνδρας, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Κάτσε, Τζανδάρης, Τζιόλης, Γεωργιάδης, Ολίσε Λούκας, Στοχ, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης και Νέτσιντ. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις