«Κόπηκαν» από την Εθνική Βασιλειάδης και Κατσίβελης

Ο τελευταίος που αναμένεται να μείνει εκτός είναι ο Καββαδάς
Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2013 17:55
UPD:18:33
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ

Χωρίς Κώστα Βασιλειάδη και Δημήτρη Κατσίβελη η Εθνική Ελλάδας ενόψει του Ευρωμπάσκετ (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Με δύο παίκτες λιγότερους θα συνεχίσει την προετοιμασία ενόψει του Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας η Εθνική Ελλάδας, καθώς ο Αντρέα Τρινκιέρι ανακοίνωσε το «κόψιμο» των Κώστα Βασιλειάδη και Δημήτρη Κατσίβελη, επιλέγοντας τελικώς να διατηρήσει τον Στράτο Περπέρογλου. 

Έτσι οι διεθνείς έμειναν από σήμερα 13 αλλά θα «κοπεί» άλλος ένας προκειμένου να καταρτιστεί η τελική δωδεκάδα, με βασικό... «υποψήφιο» τον νεαρό σέντερ Βασίλη Καββαδά. 

HELLENICBF

«Από σήμερα, ο Κώστας Βασιλειάδης και ο Δημήτρης Κατσίβελης δε θα συνεχίσουν μαζί μας στην Εθνική. Σε τέτοιες καταστάσεις, συνηθίζεται να λέγονται κάποιες κουβέντες, όπως οι ευχαριστίες του κόουτς για την μέχρι τώρα προσπάθειά τους και πολλές φορές λέγονται... αυτόματα», υπογράμμισε ο Ιταλός εκλέκτορας της Εθνικής.

«Η προσπάθειά τους να βοηθήσουν την Εθνική έγινε με όλες τους τις δυνάμεις. Ήταν καλοί συμπαίκτες και είναι καλοί παίκτες. Άξιζαν κι αυτοί να είναι μαζί μας και το να βρίσκομαι στη θέση να κάνω τέτοιες ανακοινώσεις, είναι για μένα σα να πίνω δηλητήριο. Αυτή, όμως, είναι η ευθύνη μου, να παίρνω τις αποφάσεις για την ομάδα. Τους ευχαριστώ πάνω απ όλα ως ανθρώπους και το κάνω από την καρδιά μου, όχι τυπικά, για το πώς δούλεψαν και πώς μας υποστήριξαν μέχρι τώρα», συμπλήρωσε. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις