«Ειρήνη» στην Ντόρτμουντ μετά την αύξηση στον Λεβαντόσφσκι

Οι αποδοχές του Πολωνού επιθετικού πολλαπλασιάστηκαν κι αυτός ηρέμησε
Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2013 22:26
REUTERS/INA FASSBENDER

Τα γερμανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο ετήσιος μισθός του Λεβαντόφσκι ανέβηκε από το 1,5 εκατομμύριο στα 5 εκατομμύρια ευρώ.

A- A A+

Η Ντόρτμουντ έκανε αύξηση στις αποδοχές του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και ο Πολωνός στράικερ δήλωσε ότι έλυσε τις διαφορές που είχαν προκύψει με το σύλλογο, μετά τη μη ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην Μπάγερν Μονάχου.

Ο διεθνής άσος ήθελε να φύγει από την Μπορούσια, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στους πρωταθλητές Ευρώπης και Γερμανίας, ωστόσο η μετακίνησή του «ναυάγησε», καθώς η Ντόρτμουντ μπλόκαρε τη μεταγραφή, λέγοντας ότι ο παίκτης έχει συμβόλαιο ως το 2014.

Στη συνέχεια ακολούθησε λεκτικός πόλεμος ανάμεσα στις δύο πλευρές, με αποτέλεσμα να εκφράζονται ανησυχίες για την αφοσίωση του ποδοσφαιριστή προς την ομάδα του, στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.

Όμως, ο Λεβαντόφσκι έσπευσε να κλείσει το θέμα, δηλώνοντας στο περιοδικό «Sport Bild»: «Βάλαμε στην άκρη όλες τις διαφωνίες και καθαρίσαμε την ατμόσφαιρα. Έγιναν λάθη, αλλά η υπόθεση έκλεισε. Είχα ένα διαφορετικό σημείο εκκίνησης. Νόμιζα ότι μου επιτρεπόταν να πάρω μεταγραφή. Στη συνέχεια ήμουν απογοητευμένος και θυμωμένος. Όμως τώρα όλα είναι ήρεμα. Πάντα έλεγα ότι θα σεβαστώ το συμβόλαιό μου».

Επίσης, η Ντόρτμουντ ανακοίνωσε ότι έκανε την περασμένη εβδομάδα αύξηση στον διεθνή επιθετικό, το ύψος της οποίας δεν διευκρίνισε, βάσει των εμφανίσεών του στην περυσινή σεζόν. «Είναι αλήθεια ότι προσαρμόσαμε τις απολαβές του ανάλογα με την προσφορά του» δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Μπορούσια, Χανς-Γιόακιμ Βάτσκε.

Τα γερμανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο ετήσιος μισθός του Λεβαντόφσκι ανέβηκε από το 1,5 εκατομμύριο στα 5 εκατομμύρια ευρώ. Υπενθυμίζεται ότι την περυσινή σεζόν ο Πολωνός σημείωσε 24 γκολ στο γερμανικό πρωτάθλημα και άλλα 10 στο Τσάμπιονς Λιγκ, εκ των οποίων τέσσερα στον πρώτο ημιτελικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις