Με...άγριες διαθέσεις η Ντόρτμουντ

Σάββατο, 10 Αυγούστου 2013 18:30
UPD:18:32
REUTERS/MICHAELA REHLE
A- A A+

«Φορτσάτη» μπήκε στο πρωτάθλημα η Ντόρτμουντ, η οποία στην πρεμιέρα της μπουντεσλίγκα διέλυσε εκτός έδρας την Άουγκσμπουργκ με 4-0.

Μετά το 4-2 επί της Μπάγερν στον τελικό του γερμανικού σούπερ καπ η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ μπήκε με...άγριες διαθέσεις και στο πρωτάθλημα. Με το Σωκράτη Παπασταθόπουλο να μένει στον πάγκο όλο το 90λεπτο, αλλά με τον Ομπαμεγιάνγκ να «πυροβολεί» τρεις φορές, οι Βεστφαλοί έκαναν επίδειξη δύναμης. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε με πέναλτι στο τέλος του ματς ο Λεβαντόφσκι.

Καμία έκπληξη δε σημειώθηκε στο «πρώτο πιάτο» της 1ης αγωνιστικής της μπουντεσλίγκα. Το Ανόβερο με γκολ των Αντρεάσεν στο 17΄ και Χούζτι στο 84΄ επικράτησε 2-0 της Βόλφσμπουργκ, ενώ η Λεβερκούζεν επιβλήθηκε με 3-1 στο «Μπάι Αρίνα» της Φράιμπουρκ. Ο Κίσλινγκ έδωσε προβάδισμα στις «ασπιρίνες» στο 22΄, αλλά στο 40΄ ο Χάνκε έκανε το 1-1. Μέσα στα πρώτα 15 λεπτά του δεύτερου μέρους οι γηπεδούχοι πέτυχαν δύο γκολ με τους Χονγκ Σον και Σαμ και «καθάρισαν» το ματς. Εκτός αποστολής των νικητών έμεινε ο Σταφυλίδης.

Η επιστροφή της Χέρτα στα σαλόνια της μπουντεσλίγκα συνοδεύτηκε με το εμφατικό 6-1 επί της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης. Από δύο γκολ για την ομάδα του Βερολίνου πέτυχαν οι Ράμος και Αλάγκουϊ, ενώ σκόραραν και οι Ρόνι, Μπρουκς. Οι φιλοξενούμενοι είχαν προσωρινά μειώσει σε 2-1 με το πέναλτι του Μέιερ.

Με 2-0 προηγήθηκε στην έδρα της η Χοφενχάιμ της Νυρεμβέργης, στο 52΄, ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι «απάντησαν» στο 54΄ και 57΄ με τους Φραντς και Γκίντσεκ, πανηγυρίζοντας την ισοπαλία (2-2). Ο Αμπράχαμ και ο Μοντέστε είχαν δώσει το προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις