Τσάμπιονς Λιγκ: Αισιοδοξία Κέλερ για πρόκριση της Σάλκε

Τρίτη, 20 Αυγούστου 2013 18:22
UPD:18:29
EPA/PETER KNEFFEL

«Πέρυσι εμφανιστήκαμε πολύ καλά στο Τσάμπιονς Λιγκ και είμαι αισιόδοξος ότι θα καταφέρουμε να πετύχουμε και φέτος το ίδιο», δήλωσε ο Κέλερ (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Την αισιοδοξία του για πρόκριση της ομάδας του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ εξέφρασε ο τεχνικός της Σάλκε, Γενς Κέλερ, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ. 

«Δεν πρέπει να κρυβόμαστε. Παίζουμε σε ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα, πετύχαμε τους στόχους μας πέρυσι και θέλουμε και στα δύο παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ να φτάσουμε εκεί που θέλουμε. Ξέρουμε τη δύναμή μας. Πέρυσι εμφανιστήκαμε πολύ καλά στο Τσάμπιονς Λιγκ και είμαι αισιόδοξος ότι θα καταφέρουμε να πετύχουμε και φέτος το ίδιο», ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο Κέλερ.

«Παρακολουθώντας τον ΠΑΟΚ διαπιστώσαμε πως είναι μια ισορροπημένη ομάδα. Υπάρχουν κάποιοι παίκτες που ξεχωρίζουν, αλλά πιστεύω ότι πρόκειται για μια καλή και ενισχυμένη ομάδα. Διαθέτει παίκτες με διεθνή εμπειρία, είναι μία πολύ καλή ομάδα. Έχουμε δουλέψει μια χρονιά για τα παιχνίδια μαζί του και θέλουμε να έχουμε ξανά τις εμπειρίες που είχαμε πέρυσι. Θα προσπαθήσουμε να περάσουμε το δικό μας ρυθμό», πρόσθεσε.

Ερωτηθείς για την απουσία του Κλάας-Γιάν Χούντελααρ και το αν ο ΠΑΟΚ έχει πλεονέκτημα στις στημένες φάσεις, απάντησε: «Ο Χούντελααρ ήταν σε πολύ καλή κατάσταση, είχε κάνει πολύ καλή προετοιμασία και ήταν ένας από τους παίκτες που ξεκίνησαν πολύ καλά. Ο Ανταμ Σάλαϊ είναι μια καλή εναλλακτική φέτος. Με το Αμβούργο και με τη Βόλφσμπουργκ έδειξε ότι μπορεί να μας βοηθήσει και μπορεί να αντικαταστήσει τον Χούντελααρ».

Είπε ακόμη για το ξεκίνημα της Σάλκε στην Μπουντεσλίγκα: «Κάναμε κάποια πράγματα σωστά με τη Βόλφσμπουργκ. Στο δεύτερο ημίχρονο ήρθε η πτώση, ενώ το ίδιο συνέβη και με το Αμβούργο. Δεν καταφέραμε να είμαστε συγκεντρωμένοι 90 λεπτά και αυτό μετράει στο ποδόσφαιρο. Πρέπει να σταθούμε στην άμυνα πιο καλά. Μπροστά πρέπει να παίζουμε πιο επιθετικά και το πρόβλημα αυτό το είχαμε στα δεύτερα ημίχρονα ως τώρα. Ο Φαρφάν είναι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση. Ηταν άρρωστος 7-8 μέρες, άλλα έκανε τρεις μέρες προπόνηση».

FC SCHALKE 04

Τη δύσκολη αποστολή που θα έχει η Σάλκε απέναντι στον ΠΑΟΚ παραδέχθηκε και ο αμυντικός της γερμανικής ομάδας, Μπένεντικτ Χέβεντες, τονίζοντας: «Είναι δυνατή ομάδα ο ΠΑΟΚ και μας προβληματίζει. Ηταν ισότιμος με τη Μέταλιστ. Θα μπούμε με αυτοπεποίθηση στο αυριανό παιχνίδι και έχουμε καλές πιθανότητες να το κερδίσουμε».

Για το ότι η Σάλκε βρίσκει απέναντί της τον πρώην προπονητή της, είπε πως «παίζει η Σάλκε εναντίον του ΠΑΟΚ και όχι εναντίον του Χουμπ Στέφενς. Θα κοιτάξουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να κερδίσουμε. Είναι μεγάλη χαρά που αντιμετωπίζουμε τον παλιό προπονητή μας, αλλά θα κοιτάξουμε να κερδίσουμε», ενώ σε σχόλιο που του ζητήθηκε για τον Χουμπ Στέφενς σε σχέση με τον τωρινό προπονητή της Σάλκε, Γενς Κέλερ, επισήμανε: «Είναι διαφορετικός προπονητής. Δεν παίζει ρόλο ότι παίζουμε εναντίον του Στέφενς. Παίζει ρόλο ότι παίζουμε εναντίον του ΠΑΟΚ και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε πάση θυσία».

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις