Συντριβή της Σάλκε ενόψει ΠΑΟΚ

Σάββατο, 17 Αυγούστου 2013 18:37
UPD:18:42
EPA/PETER STEFFEN

H Σάλκε συνετρίβη από τη Βόλφσμπουργκ με 4-0.

A- A A+

Τέσσερις ημέρες πριν την πρώτη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ για τα πλέι οφ του Champions League η Σάλκε συνετρίβη από τη Βόλφσμπουργκ με 4-0, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του γερμανικού πρωταθλήματος. Μέσα σε 35 λεπτά (55΄, 61΄, 68΄, 90΄) η ομάδα του Γκελζενκίρχεν δέχτηκε τέσσερα τέρματα από τους Νότσε, Βιεϊρίνια, Νάλντο και Κούτσκε, απογοητεύοντας με την εμφάνισή της. Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος ήταν εκτός αποστολής των «βασιλικών μπλε».

Αίσθηση επίσης προκάλεσε το «πατατράκ» του Αμβούργου στην έδρα του από την Χοφενχάιμ. Η ομάδα που την περασμένη σεζόν σώθηκε την τελευταία αγωνιστική από τον υποβιβασμό διέλυσε με 5-1 τους «Βόρειους», χάρη στα τέρματα των Φιρμίνο (6΄, 78΄), Βόλαντ (51΄), Μοντέστε (67΄, 74). Για τους γηπεδούχους είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Ράφαελ φαν ντερ Φάαρτ στο 44΄ με πέναλτι.

Με γκολ του Μάντζουκιτς στο 13΄ η Μπάγερν πέρασε νικηφόρα από την Φρανκφούρτη υποχρεώνοντας την Άιντραχτ στη δεύτερη διαδοχική της ήττα (1-0). 

Την πρώτη της εντός έδρας νίκη στη μπουντεσλίγκα πέτυχε η Βέρντερ Βρέμης, χάρη στο τέρμα του Εκισί στο 23ο λεπτό, με το οποίο οι «πράσινοι» επιβλήθηκαν 1-0 της Αουγκσμπουργκ.

Δεύτερη διαδοχική νίκη για τη Μπάγερ Λεβερκούζεν στο πρωτάθλημα. Έστω και με το αυτογκόλ του Σβάαμπ στο 42΄ οι «ασπιρίνες» πέρασαν νικηφόρα (1-0) από την έδρα της Στουτγκάρδης.

Μέσα σε 7 λεπτά στο Φράιμπουργκ μπήκαν τρία γκολ. Η φιλοξενούμενη Μάιντς ήταν αυτή που πανηγύρισε τη μεγάλη νίκη με 2-1, με τα γκολ των Ζίμλινγκ (64΄) και Μίλερ (68΄), ενώ για τους γηπεδούχους μείωσε ο Σεμπαστιαν Φράι στο 71΄.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις