Παναθηναϊκός: «Έχουμε να δώσουμε περισσότερα», δηλώνει ο Αναστασίου

Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2013 17:13
UPD:17:20
Icon/ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» μίλησε στους ποδοσφαιριστές για την αναμέτρηση της πρεμιέρας και προσπάθησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους ενόψει της συνέχειας (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Συγχαρητήρια στους παίκτες του Παναθηναϊκού για τη νίκη και την εμφάνιση επί τους Παναιτωλικού έδωσε ο Γιάννης Αναστασίου.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού», λίγο πριν την έναρξη της προπόνησης, μίλησε στους ποδοσφαιριστές για την αναμέτρηση της πρεμιέρας και προσπάθησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους ενόψει της συνέχειας. Αυτό που τους επισήμανε, πάντως, με έμφαση είναι ότι περιμένει απ' όλους μεγαλύτερη βελτίωση από παιχνίδι σε παιχνίδι.

«Ήταν πολύ σημαντικό να ξεκινήσουμε με νίκη και τα καταφέραμε. Γι' αυτό θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους σας, τόσο για το αποτέλεσμα όσο και για την εμφάνιση», είπε αρχικά ο τεχνικός των «πρασίνων» και συνέχισε: «Δεν έχουμε κάνει τίποτα με ένα παιχνίδι. Πρέπει να δώσουμε πολύ περισσότερα πράγματα, να δουλέψουμε ακόμη πιο σκληρά για να φτάσουμε στο σημείο που μπορούμε. Έχουμε τις δυνατότητες να γίνουμε πολύ καλύτεροι και αυτό θέλω να κάνουμε».

Ο Γκόρντον Σίλντενφλεντ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω των ενοχλήσεων που έχει στους προσαγωγούς, ενώ δε γυμνάστηκε και ο Ζέκα, εξαιτείας του προβλήματος στο μάτι του. Και οι δύο, πάντως, αναμένεται να μπουν σε φουλ ρυθμούς από την Τετάρτη, οπότε και θα επαναρχίσουν οι προπονήσεις ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Αύριο οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα έχουν ρεπό.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις