Μπαρτσελόνα... επτά αστέρων

Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2013 00:31
UPD:09:46
REUTERS/ALBERT GEA

Από πολύ νωρίς οι Καταλανοί φρόντισαν να στείλουν μήνυμα για τη συνέχεια. Με έξι γκολ στο πρώτο μέρος και με ποδόσφαιρο «χάρμα οφθαλμών» έδειξαν με το...καλημέρα τις εφετινές τους διαθέσεις.

A- A A+

Μπαρτσελόνα από... άλλο πλανήτη διέλυσε με 7-0 τη Λεβάντε στην πρεμιέρα της Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Από πολύ νωρίς οι Καταλανοί φρόντισαν να στείλουν μήνυμα για τη συνέχεια. Με έξι γκολ στο πρώτο μέρος και με ποδόσφαιρο «χάρμα οφθαλμών» έδειξαν με το...καλημέρα τις εφετινές τους διαθέσεις. Ο Νεϊμάρ μπορεί να μη χρίστηκε σκόρερ, αλλά όσο η ομάδα αυτή έχει το Λιονέλ Μέσι δεν τη σταματάει εύκολα κανείς.

Στο 12΄ και 42΄ (πέναλτι) ο Αργεντινός πέτυχε δύο τέρματα, ενώ άλλα τόσα σημείωσε και ο Πέδρο (26΄, 73΄). Το σκορ άνοιξε ο Αλέξις στο 3΄, ενώ στο πρώτο ημίχρονο σκόραραν και οι Ντάνιελ Άλβες (23΄) και Τσάβι (45΄).

Ο πολλά υποσχόμενος Ίσκο φρόντισε να δείξει μέρος των δυνατοτήτων του στην πρώτη του κιόλας εμφάνιση με την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο νεαρός μέσος με γκολ στο 87΄ γλίτωσε τους «μερένγκες» από το «εγκεφαλικό» χαρίζοντάς τους τη νίκη με 2-1 επί της Μπέτις. Ο Μολίνα είχε δώσει το προβάδισμα στους Ανδαλουσιάνους στο 13΄, ενώ στο 25΄  ο Μπενζεμά ισοφάρισε για τους Μαδριλένους που έδειξαν αρκετά αμυντικά κενά.

Από τον πάγκο της Γρανάδα ο Ορέστης Καρνέζης είδε την ομάδα του να παίρνει σπουδαίο διπλό στην Παμπλόνα επί της Οσασούνα με 2-1. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τους Ελ Αράμπι (38΄) και Γέμπντα (45΄), ενώ οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον Πουνάλ στο 58΄.

Στα παιχνίδια του Σαββάτου: Βαλένθια-Μάλαγα 1-0, Βαγιαδολίδ-Ατλέτικο Μαδρίτης 1-2, Σοσιεδάδ-Χετάφε 2-0.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις