Ανελέητη η Μπαρτσελόνα «σκόρπισε» 8-0 τη Σάντος

Σάββατο, 03 Αυγούστου 2013 11:31
UPD:16:07
REUTERS/GUSTAU NACARINO

Ο Νεϊμάρ (Α) βρέθηκε αντιμέτωπος με την παλιά του ομάδα, καθώς πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο και έπαιξε για 16 λεπτά στο πλάι του Μέσι (Δ).

A- A A+

Στις 18 Δεκεμβρίου 2011 η Σάντος είχε λάβει ένα σκληρό μάθημα από την Μπαρτσελόνα, από την οποία ηττήθηκε με το βαρύ 4-0, στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου συλλόγων.

Χθες τη νύχτα, όμως, οι Βραζιλιάνοι γνώρισαν αγωνιστικό διασυρμό και έγραψαν «μαύρη σελίδα» στην ιστορία τους, καθώς οι πρωταθλητές Ισπανίας τους «φιλοδώρησαν» με τα διπλάσια γκολ, σε ένα απίστευτο 8-0! Ο αγώνας ήταν φιλικός, υποτίθεται, και διεξήχθη στο «Καμπ Νου» στο πλαίσιο της μεταγραφής του Νεϊμάρ.

YOUTUBE/FC BARCELONA

Οι «μπλαουγκράνα», όμως, μπήκαν στο γήπεδο «τρώγοντας σίδερα», με αποτέλεσμα το σκορ στο 11΄ να είναι ήδη 2-0 από το τέρμα του Μέσι στο 7΄ και το αυτογκόλ του Λέο τέσσερα λεπτά αργότερα. Οι παίκτες του Χεράρδο Μαρτίνο, όμως, δεν ήταν διατεεθιμένοι να σταματήσουν κι έτσι οι Αλέξις (22’), Πέδρο (28’), Φάμπρεγας (53’, 68’), Αντριάνο (75’) και Ντονγκού (83’), έδωσαν αστρονομική διάσταση στο τελικό σκορ.

Ο Νεϊμάρ βρέθηκε αντιμέτωπος με την παλιά του ομάδα, καθώς πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο και έπαιξε για 16 λεπτά στο πλάι του Μέσι, αλλά δεν φάνηκε ιδιαίτερα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις